CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta la 39a edició de la Festa de la Cirera

Es presenta la 39a edició de la Festa de la Cirera

29/05/2019

L’alcaldessa accidental Isabel Martínez i el tècnic de Cultura Xavier Navarrete han anunciat les novetats de la celebració als mitjans de comunicació

Avui, dimecres 29 de maig, la Sala d’Actes de l’Ajuntament ha acollit la roda de premsa de presentació de la 39a Festa de la Cirera als mitjans de comunicació. L’alcaldessa accidental Isabel Martínez i el tècnic de Cultura Xavier Navarrete han participat en l’acte. Isabel Martínez ha destacat la importància de la festa i la seva vinculació amb la pagesia, la gran implicació del teixit associatiu torrellenc i el desig de compartir amb totes les persones visitants les cireres, símbols i productes estrella del municipi. Martínez també ha avançat que el pregoner de la 39a Festa de la Cirera serà el meteoròleg i presentador de TV3 Francesc Mauri.

Per la seva part, Xavier Navarrete ha desvelat les novetats de la trenta-novena edició: dos jocs d’escapisme i un espectacle d’humor a càrrec d’en Peyu. Així mateix, Navarrete ha presentat les noves elaboracions de la 12a Ruta Gastronòmica i ha enumerat els diferents Espais de la Festa, fent incidència en l’Exposició de Cireres que enguany coordinarà l’Ateneu Torrellenc i girarà al voltant del seu 90è aniversari.

Davant de les bones previsions meteorològiques per al cap de setmana, s'ha previst la visita d’unes 5.000 persones de fora del municipi. En aquest sentit, s’habilitaran diverses zones d’aparcament gratuïtes. La principal se situarà a prop de Catalunya en Miniatura, des d’on sortirà cada vuit minuts un bus llançadora cap al nucli del poble.

Per tal de col·laborar amb la 39a Festa de la Cirera, també s’han posat a la venda samarretes per infants (10 euros) i adults (12 euros) i domassos (5 euros) de les tradicions torrellenques a diferents establiments comercials del municipi. Els comerços col·laboradors són Ca la Maria (C. Major, 21. Tel. 936 890 549), Mar i Cel (C. Major, 47. Tel. 638 254 515), Centre d’Estètica Glòria Campà (Pl. Sant Martí, 2. Tel. 936 890 374) i Nins i Nines (C. Major, 28. Tel. 936 890 664).

Arxivat a: General
Presentació de la 39a Festa de la Cirera
Presentació de la 39a Festa de la Cirera
Presentació de la 39a Festa de la Cirera
Presentació de la 39a Festa de la Cirera
Presentació de la 39a Festa de la Cirera
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/09/2019 a les 12:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona