CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Es convoquen unes noves subvencions per a l’adequació dels habitatges

Es convoquen unes noves subvencions per a l’adequació dels habitatges

30/05/2019

Els torrellencs i les torrellenques podran sol·licitar els ajuts fins al dijous 31 d’octubre

El Consorci Metropolità de l’Habitatge ha posat en marxa una nova convocatòria d’ajuts per a l’adequació dels habitatges de l’àrea metropolitana de Barcelona. En el marc del Programa Habitabilitat 2018, l'organisme ofereix subvencions per a realitzar actuacions per assolir les condicions mínimes d’habitabilitat, per adaptar les instal·lacions de l’interior de la llar i la mobilitat de l’habitatge i per millorar els espais energèticament i des de la sostenibilitat. En cap cas, la quantitat de la subvenció atorgada podrà superar els 3.000 euros ni el 40% del pressupost subvencionable.

Per optar als ajuts, el primer pas és presentar la documentació requerida per formar part de la convocatòria a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament abans del 31 d’octubre. Un cop rebuda, el Consorci procedirà a la seva validació i a continuació, es podrà formalitzar la sol·licitud a la mateixa Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al 31 de desembre, tot i que el termini pot finalitzar abans si s’exhaureix la dotació.

Arxivat a: General
Habitatge
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/08/2020 a les 10:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona