CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Petits i grans gaudeixen de la Festa de la Cirera

Petits i grans gaudeixen de la Festa de la Cirera

05/06/2019

Unes 5.000 persones van participar en la celebració, on es van vendre prop de 3.000 quilos de cireres

El passat cap de setmana, la diversió, la cultura popular i la germanor van omplir els carrers del municipi. La 39a Festa de la Cirera va engalanar Torrelles i va fer gaudir a persones de totes les edats amb diversitat de propostes. El bon temps va afavorir la visita de prop de 5.000 persones que van participar amb gran implicació en les activitats proposades, celebrant el producte estrella del poble: la cirera.

El Mercat de Cireres es va tornar a instal·lar al carrer Major per oferir les millors cireres de la zona i va exhaurir totes les que hi havia. En total, es van vendre uns 3.000 quilos de cireres torrellenques. Les persones visitants també van poder descobrir altres productes del municipi a la fira d’artesania i productes locals i a la mostra d’arts i oficis. Així mateix, els jocs de fusta gegants basats en la temàtica de les cireres, que presentaven nous elements encara més personalitzats, van proposar un espai on compartir divertides estones en família.

El dissabte, a la Plaça de l’Ajuntament, es va donar el tret de sortida a la 39a Festa de la Cirera de la mà del meteoròleg i presentador televisiu Francesc Mauri i de l’alcalde de Torrelles, Ferran Puig. Tot seguit, es va inaugurar l’Exposició de Cireres amb artístiques paneres de cireres fetes pels pagesos i les entitats del poble, que celebrava el 90è aniversari de l’Ateneu Torrellenc, i es van presentar les noves elaboracions culinàries de la 12a Ruta Gastronòmica.

Els dos jocs d’escapisme i l’espectacle d’humor 'L'home orquestra' d’en Peyu, les dues novetats de la trenta-novena edició de la celebració, van experimentar una alta participació ciutadana. També la música en directe del grup Balahits i de l’Orquestra Mitjanit va omplir la zona de Barraques de gom a gom.

El diumenge, es van organitzar una ballada de sardanes davant de l’església de Sant Martí de Tours i una divertida festa de l’escuma al Parc de Can Sostres. Així mateix, una gran paella popular a la zona de Barraques va fer gaudir a petits i grans.

El bus llançadora, que unia la zona d’aparcament gratuïta habilitada a prop de Catalunya en Miniatura, va donar servei a 1.232 persones, el dissabte entre les 10 i les 20 hores, i a 1.064 persones, el diumenge entre les 10 i les 14.30 hores.

Arxivat a: General
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
39a Festa de la Cirera
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/09/2019 a les 12:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona