CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > Set restaurants torrellencs aposten per reduir el malbaratament alimentari

Set restaurants torrellencs aposten per reduir el malbaratament alimentari

11/06/2019

El consistori ha engegat una campanya centrada en el paper del sector de la restauració

Durant el passat mes de maig, l’Ajuntament de Torrelles, amb el suport de la Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable (Rezero), va impulsar una campanya en el marc del projecte ‘Remenja’mmm, massa bo per llençar-ho’ per evitar el malbaratament alimentari als bars i restaurants del municipi.

La iniciativa va consistir en la visita d’una educadora ambiental a tots els bars i restaurants torrellencs per conscienciar sobre la problemàtica. En total, set establiments es van comprometre amb la campanya i van rebre un distintiu que la ciutadania pot trobar a la porta del local amb el nom del projecte i unes bosses de cartró reciclat per posar el menjar i la beguda que la clientela no s’hagi acabat.

En els darrers anys, s’ha detectat que una part important dels residus orgànics municipals són resultat del malbaratament alimentari. En aquest sentit, la nova campanya vol promoure unes bones pràctiques entre la ciutadania i entre els bars i restaurants locals. Enguany, la iniciativa ha posat el focus en el paper clau del sector de la restauració per animar a la ciutadania a emportar-se els productes sobrants a casa.

Arxivat a: General
Projecte ‘Remenja’mmm, massa bo per llençar-ho’
Darrera actualització d’aquest contingut: 11/12/2019 a les 12:41h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona