Set restaurants torrellencs aposten per reduir el malbaratament alimentari

Dimarts, 11 de juny de 2019 a les 00:00
El consistori ha engegat una campanya centrada en el paper del sector de la restauració

Durant el passat mes de maig, l’Ajuntament de Torrelles, amb el suport de la Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable (Rezero), va impulsar una campanya en el marc del projecte ‘Remenja’mmm, massa bo per llençar-ho’ per evitar el malbaratament alimentari als bars i restaurants del municipi.

La iniciativa va consistir en la visita d’una educadora ambiental a tots els bars i restaurants torrellencs per conscienciar sobre la problemàtica. En total, set establiments es van comprometre amb la campanya i van rebre un distintiu que la ciutadania pot trobar a la porta del local amb el nom del projecte i unes bosses de cartró reciclat per posar el menjar i la beguda que la clientela no s’hagi acabat.

En els darrers anys, s’ha detectat que una part important dels residus orgànics municipals són resultat del malbaratament alimentari. En aquest sentit, la nova campanya vol promoure unes bones pràctiques entre la ciutadania i entre els bars i restaurants locals. Enguany, la iniciativa ha posat el focus en el paper clau del sector de la restauració per animar a la ciutadania a emportar-se els productes sobrants a casa.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16