CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Consells per a minimitzar el risc d’incendi forestal

Consells per a minimitzar el risc d’incendi forestal

27/06/2019

L'Ajuntament recorda a la ciutadania la importància d’extremar les precaucions davant l’onada de calor que està afectant a tot Catalunya

Amb l’arribada de la primera onada de calor de l’estiu i la forta pujada de les temperatures, el risc de patir un incendi forestal augmenta. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Torrelles vol fer arribar als veïns i les veïnes un seguit de recomanacions per tal d’evitar entre tots i totes els incendis al territori.

Es recorda a la ciutadania que està prohibit encendre foc als terrenys forestals del terme municipal ni a la franja de 500 metres que els envolta, independentment de quina sigui la finalitat de la crema. És molt important no llençar burilles enceses ni llumins, així com coets, petards o altres artefactes que continguin foc en zones de perill, terrenys agrícoles o urbanitzacions envoltades per bosc. Tampoc es poden utilitzar barbacoes que no estiguin autoritzades, és a dir que no siguin d’obra i amb mataguspires. Les cremes de residus de jardí estan prohibides i tampoc es poden deixar escombraries ni deixalles al bosc. Així mateix, cal eliminar les branques que toquin les façanes i allunyar de les llars les reserves de llenya. Per últim, s’aconsella tenir a punt diverses eines bàsiques contra incendis i alguna reserva d’aigua.

Davant de qualsevol situació d’emergència, cal trucar sempre al 112.

Arxivat a: General
Bosc
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2021 a les 11:34h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona