CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Finalitza amb èxit la Setmana Jove 2019

Finalitza amb èxit la Setmana Jove 2019

03/07/2019

Els nois i les noies han gaudit de set dies plens d’activitats esportives i culturals, proposades i escollides pel jovent torrellenc

Ahir, dimarts 2 de juliol, va acabar la darrera edició de la Setmana Jove. Les activitats, que han estat proposades i escollides pel jovent torrellenc, van començar el passat dimarts 25 de juny. En total, han estat set dies plens de propostes esportives i culturals. Enguany, la Setmana Jove 2019 va inaugurar l’edició amb un joc d’escapisme fictici sobre la història de Can Pinyons.

Durant aquests darrers dies, els nois i les noies també han pogut gaudir amb una projecció de la pel·lícula ‘Toc Toc’, un taller de twerk, una formació d’autodefensa i una masterclass de zumba. Així mateix, el jovent torrellenc ha vibrat amb el torneig de FIFA19 i el de Super Smash Bros, amb els partits de pàdel al CEM de Can Coll i sobretot amb la pintada reivindicativa per donar visibilitat i reclamar els drets del col·lectiu LGTBI+ a l’aparcament de Cal Joc.

No obstant això, les activitats més esperades han estat la Festa Chill Out a la piscina municipal, on hi va participar més d’un centenar de joves, el tobogan urbà, la discomòbil i la Festa Holi amb un canó d’escuma.

L’equip de l’Espai Jove valora molt positivament la Setmana Jove 2019 i especialment la implicació i la participació dels nois i les noies del poble, així com el suport d’entitats i persones treballadores que han ajudat a fer aquesta iniciativa possible.

Arxivat a: General
Setmana Jove 2019
Setmana Jove 2019
Setmana Jove 2019
Setmana Jove 2019
Setmana Jove 2019
Setmana Jove 2019
Setmana Jove 2019
Setmana Jove 2019
Setmana Jove 2019
Setmana Jove 2019
Setmana Jove 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2019 a les 11:23h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona