CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Operatiu policial per evitar robatoris i garantir la seguretat de la ciutadania

Operatiu policial per evitar robatoris i garantir la seguretat de la ciutadania

19/07/2019

La Policia Local va detenir ahir al vespre una persona per un presumpte robatori amb força en un domicili

En el marc de l'operatiu policial de seguretat que es realitza al municipi, i amb la col·laboració veïnal, la Policia Local de Torrelles va practicar la detenció, ahir al vespre, d’una persona de nacionalitat espanyola per un presumpte robatori amb força en un domicili. El presumpte autor dels fets va ser derivat a la Comissaria de Mossos d’Esquadra de Sant Boi de Llobregat des d’on va passar a disposició judicial. 

Una de les línies estratègiques del govern és evitar els robatoris en habitatges i comerços intensificant la presència de la Policia Local a través de rondes de vigilància i control en matèria de seguretat ciutadana per tots els veïnats del municipi. Aquest operatiu és especialment important en l'època estival on moltes famílies torrellenques marxen per gaudir de les vacances. És per aquest motiu que recordem a la població que la seva col·laboració és imprescindible. Es poden posar en contacte amb la Policia Local davant qualsevol sospita al telèfon 93 689 10 00.

 

Arxivat a: General
Policia Local
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/01/2020 a les 10:08h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona