CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Àmplia oferta lúdica i formativa de les entitats

Àmplia oferta lúdica i formativa de les entitats

04/09/2019

Amb l’arribada del mes de setembre s’ofereixen propostes diverses per a totes les edats com activitats esportives, culturals i creatives

Les entitats torrellenques comencen el curs 2019-2020 amb tot un ventall de propostes formatives, culturals i esportives per a infants i persones adultes. L’oferta és molt àmplia i variada amb l’objectiu que els veïns i les veïnes puguin escollir aquelles activitats que s’adeqüin més a les seves necessitats o als seus interessos.

L’Associació de Dones Pla de les Bruixes ofereix tallers d’expressió i creativitat, com els de pintura i dibuix, punt de creu, patchwork, ganxet, dansa oriental i dansa-teatre infantil; activitats per a fomentar la salut i el creixement personal, com els cursos de zumba, moviment vital, pilates i Qigong-Ioga; i tallers de recursos com el d’iniciació a la costura, anglès i mitja-ganxet. Les inscripcions seran del 9 al 13 de setembre. 

L’Ateneu Torrellenc reuneix diverses escoles i grups culturals, com l’aula de teatre Sensedrama, l’espai musical Tempo, la coral Amadeu Vives, el cor Mirabolà, l’Esbart Sant Martí, les acrobàcies i els aeris del grup Enlaire, Torrelles en dansa, el col·lectiu de Puntaires i el d’Estelladors o l’EBS Travelling Torrelles.

Can Pinyons acull també durant el curs les propostes de l’entitat Tot Gimnàstica. Les persones interessades es poden inscriure en el taller de pilates i en el d'esquena sana o participar en les classes de cardiobox, aerosalsa, step i tonificació. Per als infants, s’ofereixen activitats periòdiques com les classes de coreografies i psicomotricitat.

A tota aquesta oferta lúdica i formativa s’afegeix la possibilitat de practicar diversos esports en els clubs esportius, com són la Unió Esportiva Torrelles (futbol), el Club Patí Torrelles (hoquei patins), el Taekwondo Torrelles Club i l’Escola de Tennis i Pàdel. Altres propostes són l’Espai de la Gent Gran i l’Espai Nadó.

Es pot consultar tota la informació del curs 2019-2020 en l’enllaç adjunt.

Arxivat a: General
Activitats formatives i esportives
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/02/2020 a les 12:27h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona