Obre el nou Casal de Joves de Can Coll

Dilluns, 9 de setembre de 2019 a les 00:00
Avui, dilluns 9 de setembre, es posa en marxa el nou espai que acollirà propostes d’oci, cursos i tallers, xerrades i assessories laborals, acadèmiques o de mobilitat internacional

El nou Casal de Joves de Can Coll és ja una realitat. Avui, dilluns 9 de setembre, a les 16 hores, el nou equipament pensat per al jovent torrellenc obrirà per primer cop les seves portes. L’edifici compta amb diferents espais com un despatx per a realitzar gestions i feina interna, diverses sales on fer activitats amb joves i/o famílies, llocs de trobada amb sofàs, ordinadors, una pantalla amb projector, jocs de taula, un futbolí, PlayStation4, Scalextric i una taula de ping-pong. Així mateix, acull el Punt d’Informació Juvenil i disposa d’una cuina per a fer tallers i d’una sala on es podran fer deures i treballs i on es desenvoluparà el projecte Reforça’t.

El nou equipament vol oferir un espai d’oci per al jovent i alhora coordinar cursos i tallers, xerrades, presentacions, cinefòrums i assessories laborals, acadèmiques i de mobilitat internacional per a joves fins als 30 anys.

El dimarts 24 i el dijous 26 de setembre, es realitzaran un seguit de tallers per a decorar el nou espai i el dissabte 5 d’octubre, a la tarda, es preveu organitzar una gran festa d’inauguració oberta a tots els públics.

El nou Casal de Joves de Can Coll es troba al costat de l'Skatepark, que va obrir el passat divendres 6 de setembre i que està destinat a la pràctica del patinatge i d’altres modalitats urbanes sobre rodes. L’horari de la instal·lació és de dilluns a divendres, de 16 a 21 hores, i els caps de setmana i els dies festius, de 10 a 23 hores. Tot i que per a fer-ne ús, cal respectar la normativa.

Ambdós equipaments volen convertir-se en un centre d’atracció de serveis per als nois i les noies i esdevenir una nova oportunitat per a gaudir del temps lliure al poble.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:17