CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Obre el nou Casal de Joves de Can Coll

Obre el nou Casal de Joves de Can Coll

09/09/2019

Avui, dilluns 9 de setembre, es posa en marxa el nou espai que acollirà propostes d’oci, cursos i tallers, xerrades i assessories laborals, acadèmiques o de mobilitat internacional

El nou Casal de Joves de Can Coll és ja una realitat. Avui, dilluns 9 de setembre, a les 16 hores, el nou equipament pensat per al jovent torrellenc obrirà per primer cop les seves portes. L’edifici compta amb diferents espais com un despatx per a realitzar gestions i feina interna, diverses sales on fer activitats amb joves i/o famílies, llocs de trobada amb sofàs, ordinadors, una pantalla amb projector, jocs de taula, un futbolí, PlayStation4, Scalextric i una taula de ping-pong. Així mateix, acull el Punt d’Informació Juvenil i disposa d’una cuina per a fer tallers i d’una sala on es podran fer deures i treballs i on es desenvoluparà el projecte Reforça’t.

El nou equipament vol oferir un espai d’oci per al jovent i alhora coordinar cursos i tallers, xerrades, presentacions, cinefòrums i assessories laborals, acadèmiques i de mobilitat internacional per a joves fins als 30 anys.

El dimarts 24 i el dijous 26 de setembre, es realitzaran un seguit de tallers per a decorar el nou espai i el dissabte 5 d’octubre, a la tarda, es preveu organitzar una gran festa d’inauguració oberta a tots els públics.

El nou Casal de Joves de Can Coll es troba al costat de l'Skatepark, que va obrir el passat divendres 6 de setembre i que està destinat a la pràctica del patinatge i d’altres modalitats urbanes sobre rodes. L’horari de la instal·lació és de dilluns a divendres, de 16 a 21 hores, i els caps de setmana i els dies festius, de 10 a 23 hores. Tot i que per a fer-ne ús, cal respectar la normativa.

Ambdós equipaments volen convertir-se en un centre d’atracció de serveis per als nois i les noies i esdevenir una nova oportunitat per a gaudir del temps lliure al poble.

Arxivat a: General
Casal de Joves de Can Coll
Casal de Joves de Can Coll
Casal de Joves de Can Coll
Casal de Joves de Can Coll
Casal de Joves de Can Coll
Casal de Joves de Can Coll
Skatepark
Skatepark
Skatepark
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2020 a les 09:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona