CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Diferents propostes per gaudir de la tardor a l’Ateneu Torrellenc

Diferents propostes per gaudir de la tardor a l’Ateneu Torrellenc

26/09/2019

Durant els pròxims quatre mesos, l’espai organitzarà diverses activitats per a petits i grans

La tardor ha arribat acompanyada de noves propostes a l’Ateneu Torrellenc. L’espai acaba de presentar la seva programació per als mesos de setembre, octubre, novembre i desembre i aquesta conté exposicions, projeccions de cinema, concerts, debats i moltes activitats més.

El passat dilluns 2 de setembre, l’exposició ‘El català al cinema!’ de l’entitat Plataforma per la Llengua va donar el tret de sortida a la nova programació de l’Ateneu. Fins al pròxim dilluns 30 de setembre, es podrà visitar la mostra a l’equipament. El dissabte 14 de setembre, es va organitzar un concert a l’aire lliure de l’Espai Musical Tempo i el diumenge 22 de setembre, una sessió de cinema familiar amb la pel·lícula ‘Tintín i el Temple del Sol’.

No obstant això, les activitats continuen aquesta setmana amb la projecció del documental ‘Damasc: el silenci de la guerra’ dirigit per José Bautista i amb la participació de Mikel Ayestaran, Agus Morales i David Airob. L'acte es farà el dissabte 28 de setembre, a les 21 hores, i comptarà amb la presència de representants de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat.

El mes d’octubre començarà amb una sortida cultural al Teatre Poliorama de Barcelona per veure l’obra ‘La Plaça del Diamant’. L’activitat es farà el divendres 4 d’octubre, però les entrades es poden comprar de manera anticipada a l’Ateneu. El diumenge 6 d’octubre, a les 18 hores, es coordinarà una nova sessió de cinema familiar amb el film ‘La Leyenda de Tarzán’ i el diumenge 13 d’octubre, a les 12 hores i dins del projecte Debat a Bat, s’organitzarà una taula rodona per celebrar els 90 anys de l’Ateneu i que comptarà amb la participació de tots els presidents de l’entitat. Tot seguit, el dissabte 19 d’octubre, a les 22 hores, la ciutadania podrà passar una gran estona amb l’obra ‘Qui ets?’ d’en Màrius Serra i l’endemà, diumenge 20 d’octubre, es farà la presentació oficial dels equips de la Unió Esportiva Torrelles.

El diumenge 3 de novembre, a les 18 hores, arribarà a l’Ateneu l’espectacle familiar ‘The Flamingo’s’. En el marc de la Festa Major de Sant Martí, el diumenge 10 de novembre, es celebrarà la jornada ‘L’Ateneu al carrer’ i el dissabte 16 de novembre, es projectarà el documental ‘This Mountain Life’. L’endemà, diumenge 17 de novembre, hi haurà un concert del Cor Mirabolà i el diumenge 24 de novembre, l’Ateneu Torrellenc acollirà la representació de l’obra teatral ‘Mort a les cunetes’. També, al novembre, es presentarà a l’equipament municipal el llibre ‘Ho tornarem a fer’ de Jordi Cuixart.

El diumenge 1 de desembre, es projectarà  el Lip Dub de l’Ateneu i el diumenge 15 de desembre, la pel·lícula ‘Amour’ per recaptar fons per a La Marató de TV3, que enguany se centrarà en les malalties minoritàries. Així mateix, el dissabte 14 de desembre, s’organitzarà l’activitat ‘Cabaret de Nadal’ de l’entitat torrellenca Enlaire i el diumenge 22 de desembre, els torrellencs i les torrellenques podran gaudir amb el Concert de Nadal. De la mateixa manera, al desembre, es representarà l’obra ‘Els Pastorets’ i l’Ateneu acollirà l’exposició ‘Juguem’ per promoure l'ús de la llengua catalana.

Arxivat a: General
Ateneu Torrellenc

Arxius adjunts

  • Programació (PDF, 115 kB)
    Programació Setembre-Desembre 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/11/2020 a les 13:46h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona