CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Una festa ciutadana per inaugurar el Casal de Joves i l’Skatepark

Una festa ciutadana per inaugurar el Casal de Joves i l’Skatepark

02/10/2019

El dissabte 5 d’octubre, a partir de les 17 hores, els torrellencs i les torrellenques podran gaudir d’activitats esportives, música i un berenar popular

El pròxim dissabte 5 d’octubre, s’inaugurarà oficialment el Casal de Joves i l’Skatepark. A les 17 hores, començarà la gran festa ciutadana amb una exhibició a l’Skatepark i a continuació, es podrà practicar esport lliurement al nou equipament municipal. A les 17.30 hores, s’impartirà una classe de zumba i a les 18.30 hores, arrencarà un berenar popular, que estarà amenitzat per un DJ. Per últim, de 20 a 21 hores, es presentarà el grup torrellenc de rock català Fenok, que interpretarà les seves millors cançons. A més, durant tota la tarda, s’organitzarà una jornada de portes obertes al Casal, on el jovent podrà fer arribar les seves propostes d’activitats i els seus suggeriments.

Recentment, el Casal de Joves també ha publicat la programació per als pròxims tres mesos. L’equipament ha previst activitats per a tots els gustos i alhora acull serveis d’informació i assessorament acadèmic, laboral i sobre mobilitat internacional. També els segons dimarts de cada mes, a les 18 hores, s’organitzarà una assemblea per tractar entre tots i totes temes d’interès pel jovent. Així doncs, a l’octubre, el Casal impulsarà tallers d’educació sexual i de cuina, una sessió de cinefòrum i una sortida en bici al Castell de Cervelló. Al novembre, es farà una activitat per ajudar al jovent a trobar feina, una jornada de trekking i una pintada col·lectiva al mur del Casal. Finalment, al desembre, hi haurà propostes esportives i un berenar i bingo de Nadal. Es pot consultar la programació completa al document adjunt.

De manera trimestral, s'impartiran classes gratuïtes d'iniciació a l'skate els dimarts, de 17 a 18 hores, per a joves d'entre 10 i 16 anys. També els veïns i les veïnes de 12 a 30 anys podran gaudir d'una pista de pàdel sense cost els dijous, de 16 a 17 hores. Les persones interessades poden inscriure's trucant o enviant un Whatsapp al 605 29 62 93 o escrivint un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Les inscripcions al pàdel han de ser per parelles i cal portar les pales o llogar-les a les instal·lacions.

Així mateix, l’equip del Casal de Joves ha posat en marxa un concurs per escollir un logotip per a l’espai juvenil. Fins al dijous 31 d’octubre, es pot presentar la proposta i participar en el certamen. Hi haurà una persona guanyadora d'un premi de 200 euros.

Arxivat a: General
Casal de Joves

Arxius adjunts

  • Programació (PDF, 908 kB)
    Programació Octubre-Desembre 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/04/2020 a les 14:04h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona