CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > A l’octubre, els llibres solidaris i les castanyes ompliran la Biblioteca

A l’octubre, els llibres solidaris i les castanyes ompliran la Biblioteca

09/10/2019

L’espai coordinarà la venda de novel·les i assaigs per recaptar diners per a La Marató de TV3

La Biblioteca Municipal Pompeu Fabra ha previst un mes d’octubre ple de noves propostes. Des del dilluns 14 d’octubre i fins al dissabte 30 de novembre, l’espai impulsarà la venda de llibres solidaris a 1 euro. L’objectiu és recaptar diners per a la nova edició de La Marató de TV3, que enguany se centra en la investigació de les malalties minoritàries. La ciutadania pot trobar l’exposició de novel·les i assaigs a la primera planta de la Biblioteca o consultar el catàleg de llibres solidaris en línia.

De la mateixa manera, el mes d'octubre és sinònim de castanyes i moniatos. En aquest sentit, el dijous 31 d’octubre, a les 18 hores, l’espai dinamitzarà un taller familiar per crear divertits animalons utilitzant castanyes. L’activitat està pensada per a infants a partir dels 4 anys. També, el dimecres 23 d’octubre, a les 19 hores, es presentarà el llibre d’entrevistes ‘Més pagesos i pageses del Prat’. La trobada comptarà amb la participació de la seva autora Núria Abelló Sala.

Així mateix, durant els pròxims mesos, la Biblioteca acollirà el nou grup de suport emocional i ajuda mútua. És un servei d'acompanyament per a persones cuidadores no professionals del municipi que vol oferir un lloc de trobada i un espai de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències. Les persones interessades a participar-hi han de posar-se en contacte amb els Serveis Socials municipals.

Per últim, l'equipament continuarà organitzant clubs de lectura, grups de conversa i activitats infantils per a totes les edats com L’Hora del Conte (majors de 3 anys), Contes Menuts (menors de 3 anys) o L’Hora del Conte in English (de 4 a 7 anys).

Per a més informació, es pot consultar el web de la biblioteca.

Arxivat a: General
Biblioteca Municipal Pompeu Fabra
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2020 a les 13:23h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona