CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Es presenten una quarantena d’obres al X Premi Literari Delta

Es presenten una quarantena d’obres al X Premi Literari Delta

11/10/2019

Pròximament, s’organitzaran tallers d’escriptura virtuals i presencials per treballar les inquietuds narratives i literàries de les dones

El passat divendres 20 de setembre, va finalitzar el termini de presentació d’obres a la desena edició del Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones, que organitza el Consell de Dones del Baix Llobregat amb el suport de diferents ajuntaments. El concurs vol encoratjar a les dones a desenvolupar els seus potencials creatius i reivindicar la mirada i el pensament femení com a motors de canvi i transformació de la societat. En total, s’han presentat 42 obres. Actualment, el jurat està llegint les propostes i a finals de novembre, es comunicarà quines són les guanyadores.

Paral·lelament, es realitzaran diferents tallers d’escriptura per treballar les inquietuds narratives i literàries i la creativitat. Hi haurà dues modalitats: virtual i presencial. El curs en línia, on només hi ha una plaça per municipi, està previst que comenci el pròxim dilluns 4 de novembre. Les persones interessades ja es poden inscriure.

Pel que fa a la modalitat presencial, Torrelles acollirà els tallers els dies 7, 14 i 21 de febrer i els dies 6, 13 i 20 de març. La proposta es farà a la Biblioteca, de 18 a 20 hores, i la impartirà la Mònica Cano. Per a participar-hi, les dones interessades es poden inscriure directament a la Biblioteca, trucant al telèfon 93 689 18 36 o enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Per a saber més, es pot visitar el web oficial de la iniciativa.

Arxivat a: General
X Premi Literari Delta
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2021 a les 13:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona