Tot a punt per a la Setmana de la Gent Gran

Dijous, 17 d'octubre de 2019 a les 00:00
Del 21 al 27 d’octubre, els avis i les àvies del municipi seran protagonistes de diverses propostes per fomentar l’envelliment actiu

El pròxim dilluns 21 d’octubre es donarà el tret de sortida a una nova edició de la Setmana de la Gent Gran amb la xerrada ‘Envellir, ara i aquí amb molta ironia’ a càrrec del psicogeriatre Dr. Josep Moya. La conferència s’impartirà a les 17.30 hores, a la Sala 3 de l’Ateneu Torrellenc. L’endemà, s’organitzarà una divertida excursió cultural. A les 9 hores, es sortirà de la rotonda del Serralet de Can Coll cap a Palau Tordera per conèixer de la mà del Tortell Poltrona el projecte del Circ Cric. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament als Serveis Socials municipals abans del divendres 18 d’octubre. L’activitat té un cost de 25 euros i inclou el dinar i l’autocar.

El dimecres, s’impulsarà un taller de risoteràpia a l’Ateneu Torrellenc. A les 17 hores, l’Eulàlia Ferrandis de l’empresa RISAVI conduirà l’activitat. El dijous, a les 16.30 hores, es coordinarà la 21a Marxa de la Gent Gran del Baix Llobregat. El lloc de trobada serà la Plaça de l’Ajuntament, des d’on es passejarà fins a Can Reinal. En finalitzar la caminada, s’oferirà un berenar de coca i xocolata al Casal de la Gent Gran.

El divendres, a les 14 hores, l’Ateneu Torrellenc acollirà el popular dinar de germanor. Per a participar-hi, també cal inscriure’s prèviament als Serveis Socials municipals abans del divendres 18 d’octubre. El dinar té un preu de 7 euros. Durant la trobada, es farà el tradicional homenatge a les parelles que celebren les noces d’or i es gaudirà de l’espectacle ‘Il·lusions’ del mag Sergi Armenteros.

Finalment, el diumenge 27 d’octubre, s’organitzarà a l’Ateneu Torrellenc l’activitat estrella de l’edició: la celebració del 40è aniversari de l’Associació de la Gent Gran. L’acte començarà a les 18 hores i comptarà amb l’actuació de l’humorista Pep Plaza. Les entrades es poden aconseguir al Casal de la Gent Gran, per a persones sòcies de l’entitat, i una hora abans de l’espectacle, es podran comprar les entrades a l’Ateneu Torrellenc, per a persones no sòcies del casal.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:17