CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles escalfa motors per a una nova edició de la Festa Major de Sant Martí

Torrelles escalfa motors per a una nova edició de la Festa Major de Sant Martí

24/10/2019

Del 8 a l’11 de novembre, la ciutadania viurà una nova edició de la seva celebració popular

El pròxim divendres 8 de novembre, Torrelles donarà el tret de sortida a la Festa Major de Sant Martí 2019, que s’allargarà fins al dilluns 11 de novembre. La celebració començarà a les 19 hores amb un taller de cuina mexicana al Casal de Joves. A les 19.30 hores, s’inaugurarà l’exposició d’escultures de Montse Zurilla a Ca la Cinta i a les 20 hores, arrencarà el 6è Correbars amb la xaranga Banda Patilla. A les 22 hores, el jovent podrà participar en un cinefòrum sobre el film ‘La Ola’ al Casal de Joves. Tot seguit, la sala polivalent acollirà una sessió de discoteca per a majors de 16 anys.

Les activitats de dissabte 9 de novembre s’iniciaran a les 10 hores amb la pintada participativa d’una paret del Casal de Joves. Per cinquè any consecutiu, de 10.30 a 14 hores, s’organitzarà l’Espai del Medi Ambient al carrer Major, que comptarà amb una fira d’intercanvi, un mercat de segona mà, jocs de gran format amb elements reciclats, paradetes informatives i tallers de sensibilització. Així mateix, al matí, s’organitzarà un taller de construcció de menjadores per als ocells i una mostra de vins a la Plaça de l’Ajuntament, una cercavila amb la companyia Residual / Gurus al carrer Major, un taller culinari a la Biblioteca i una visita guiada a l’església.

A la tarda, arrencarà el joc d’escapisme ‘El Laboratori Secret’ al Casal de Joves i continuarà la mostra de vins a la Plaça de l’Ajuntament. A les 17 hores, la Plaça de Sant Martí acollirà una sessió d’animació infantil amb xocolatada, venda de pastissos i marxandatge de l’Esplai. Tot seguit, començaran alguns dels actes estrella de la celebració popular: el 10è Correbous i el Correfoc Infantil. A les 21 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, es farà un sopar a l’aire lliure amb populars foodtrucks i a continuació, ball de Festa Major amb l’Orquestra Magic a l’Ateneu.

El diumenge 10 de novembre, l’Ateneu surt al carrer per celebrar els noranta anys de l’entitat. D’11 a 14 hores, les seves seccions realitzaran petites exhibicions o tastets al carrer Major. A la Plaça de l’Ajuntament,  continuarà la mostra de vins i els populars foodtrucks i l’Associació dels Tres Tombs coordinarà un tastet de trinxat. A les 14 hores, s’organitzarà un dinar popular a la Plaça Sant Martí i a les 17 hores, la penúltima prova del torneig infantil d’slot a Can Pinyons.

El dilluns 11 de novembre, a les 10.30 hores, el repic de campanes de Festa Major despertarà als torrellencs i les torrellenques. A les 11 hores, es farà la celebració eucarística de Sant Martí de Tours, patró de Torrelles, i a les 12 hores, es ballaran sardanes i es gaudirà d’un vermut. A la tarda, s’organitzaran dos espectacles infantils: ‘Piu Piu’ per a infants de 0 a 3 anys i ‘Safrà i Serafí’ per a nens i nenes de 4 a 10 anys.

En el Marc de la Festa Major de Sant Martí 2019, els torrellencs i les torrellenques podran escalfar motors amb diverses activitats prèvies. El diumenge 3 de novembre, de 10 a 18 hores, es celebrarà la festivitat de Halloween a Catalunya en Miniatura. A les 13 hores, la Parròquia de Sant Martí de Torrelles organitzarà el 31è Aplec de Sant Martí de Porres i a les 18 hores, l’Ateneu Torrellenc impulsarà l’espectacle familiar ‘The Flamingo’s’. El dimarts 5 de novembre, a les 17 hores, el Casal de Joves farà una reunió amb el jovent per decidir quin dibuix es pintarà a una de les parets del nou equipament i el dijous 7 de novembre, a les 20.30 hores, l’Associació Naturalista Torrellenca presentarà a la biblioteca la nova edició del ‘Catàleg d’arbres singulars’ i lliurarà els premis del 10è Concurs de Fotografia Naturalista.

Així mateix, hi haurà algunes activitats a posteriori. El dimarts 12 de novembre, a les 20.15 hores, la Biblioteca acull la xerrada ‘Nepal. Rutes i Llegendes. 275 km al TsumValley’ i la presentació del llibre ‘Pedres Roges’ el divendres 15 de novembre, a les 19 hores. L’endemà, a l’Ateneu, hi haurà un taller de teatre sobre els rodatges a plató d’11 a 13 hores, la projecció del documental ‘This Mountain Life’ a les 18 hores, i el concert de música clàssica ‘Rèquiem de Fauré’ a les 20.30 hores. Finalment, el diumenge 17 de novembre, a les 10 hores, s’organitzarà la 1a cursa solidària per l’ELA i a les 18 hores, hi haurà un concert de la Coral Mirabolà a l’Ateneu.

Arxivat a: General
Festa Major de Sant Martí 2019
Cartell de la Festa Major de Sant Martí 2019

Arxius adjunts

  • Programa d'actes (PDF, 2,33 MB)
    Programa d'actes oficial de la Festa Major de Sant Martí 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 12:13h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona