CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > El Casal de Joves es prepara per a la nit més terrorífica de l’any

El Casal de Joves es prepara per a la nit més terrorífica de l’any

29/10/2019

Un taller de maquillatge i la projecció de la pel·lícula ‘Temple’ són les propostes de l’equipament juvenil

El pròxim dijous 31 d’octubre, el Casal de Joves oferirà un taller gratuït per maquillar-se dels personatges més terrorífics. El jovent pot venir disfressat i marxar a punt per espantar els veïns i les veïnes. L’activitat començarà a les 18 hores i s’allargarà fins a les 20 hores. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), al telèfon 605 293 293 o a través del compte d’Instagram @jovestorrelles. A les 20 hores, s’organitzarà un cinefòrum al voltant de la pel·lícula ‘Temple’, on, després de la projecció, s’aprofitarà per parlar de la por. La projecció anirà acompanyada d’una mica de pica-pica.

Per la seva part, la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra coordinarà el dijous, a les 18 hores, un taller familiar per crear divertits animalons utilitzant castanyes. L’activitat està pensada per a infants a partir dels 4 anys i serà dinamitzada per l’Inés Sentañes. Per a participar-hi, també cal apuntar-se amb anterioritat.

També, l’Esplai Arc de Sant Martí aposta per celebrar la Castanyada. Els grups de Blancs i Negres oferiran castanyes, moniatos, pastissos, sucs, música i tallers infantils. La proposta es farà el dijous, de 16.30 a 20.30 hores, a la Plaça Sant Martí i el divendres, de 10.30 a 13.30 hores i de 16.30 a 20 hores, a la Plaça de l'Ajuntament.

Així mateix, el parc de maquetes Catalunya en Miniatura celebrarà la festivitat de Halloween el divendres 1, dissabte 2 i diumenge 3 de novembre, de 10 a 18 hores, amb activitats per a tota la família, ambientació i personatges terrorífics.

Arxivat a: General
Halloween
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2021 a les 11:34h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona