La Policia Local de Torrelles impulsa la campanya ‘Un comerç segur’

Dimecres, 6 de novembre de 2019 a les 00:00
Els agents visiten les botigues del municipi per donar informació sobre com prevenir i actuar davant d’incidències

La Policia Local de Torrelles, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha posat en marxa una campanya per extremar les mesures de seguretat als establiments del municipi i evitar que es cometin delictes sobretot durant el Nadal, quan l’activitat comercial augmenta. Aquests dies, els agents han visitat els comerços per explicar un seguit de consells preventius i lliurar un fulletó amb mesures i recomanacions.

En el marc de la campanya ‘Un comerç segur’, els agents aconsellen, per exemple, no acumular diners en les caixes enregistradores, evitar portar molts diners de cop i quan calgui fer-ho amb discreció i adoptant totes les mesures de seguretat possibles, limitar les vies d’accés a l’establiment per facilitar el control i dificultar la fugida en cas de robatori, i instal·lar xips de seguretat als productes.

Pel que fa a les targetes de crèdit, recomanen comprovar les dades del titular de la targeta amb el document d’identificació del client i verificar que el nom i la numeració que s’imprimeixen al rebut coincideixen amb les dades de la targeta de la persona titular. Així mateix, els agents suggereixen comprovar sempre les mesures de seguretat i les particularitats que presenten els bitllets i les monedes d’euro.

Si es té coneixement d’un fet delictiu o una incidència, la Policia Local de Torrelles ofereix servei les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Per contactar-hi, es pot trucar als 93 689 10 00 i 637 58 75 59. Davant de qualsevol urgència, cal trucar al 112.

Per a conèixer més recomanacions, es pot consultar el fulletó adjunt.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:17

Imatges