Torrelles gaudeix de la Festa Major de Sant Martí

Dimecres, 13 de novembre de 2019 a les 00:00
Algunes de les activitats més populars han estat el 10è Correbous, el Correfoc Infantil, el tastet de trinxat i les propostes a l’aire lliure de l’Ateneu Torrellenc

El passat cap de setmana, el municipi es va engalanar per gaudir de la nova edició de la Festa Major de Sant Martí. Enguany, la celebració popular va estar plena d’alts i baixos. Algunes de les activitats programades van tenir una gran acollida ciutadana com el 10è Correbous amb el bou Carrasquet i la vaca Galejada, el Correfoc Infantil i el tastet de trinxat de l’Associació dels Tres Tombs. També, les propostes a l’aire lliure de l’Ateneu Torrellenc van comptar amb molta participació, així com l’animació infantil a càrrec de l’Esplai i els dos espectacles infantils que va acollir el dilluns l’Ateneu Torrellenc.

De la mateixa manera, els torrellencs i les torrellenques van passejar per la fira d’intercanvi, el mercat de segona mà, els jocs de gran format amb elements reciclats, les paradetes informatives i els tallers de sensibilització de l’Espai del Medi Ambient, on, tot i que hi va haver força gent, va faltar una mica més d’afluència. La ciutadania també va gaudir de la petita mostra de vins i dels foodtrucks, on hi va haver llargues cues. Per contra, al dinar popular de diumenge a la Plaça Sant Martí i al ball de Festa Major de dissabte amb l’Orquestra Magic, hi va participar poca gent.

L’organització de la Festa Major de Sant Martí agraeix l’acollida ciutadana rebuda i ja es planteja com millorar i dinamitzar la celebració popular per consolidar-la com una de les festes de referència del municipi.

Els pròxims dies i en el marc de la Festa Major de Sant Martí, la Biblioteca acollirà la presentació del llibre ‘Pedres Roges’ el divendres 15 de novembre, a les 19 hores. L’endemà, a l’Ateneu, hi haurà un taller de teatre sobre els rodatges a plató d’11 a 13 hores, la projecció del documental ‘This Mountain Life’ a les 18 hores, i el concert de música clàssica ‘Rèquiem de Fauré’ a les 20.30 hores. Finalment, el diumenge 17 de novembre, a les 10 hores, s’organitzarà la 1a cursa solidària per l’ELA i a les 18 hores, hi haurà un concert de la Coral Mirabolà a l’Ateneu.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:17