Tret de sortida a un nou cicle de passejades per entorns naturals per a la gent gran

Dimecres, 13 de novembre de 2019 a les 00:00
El pròxim dimecres 20 de novembre, Badia del Vallès acollirà la primera caminada saludable de la temporada

La Diputació de Barcelona i diferents consistoris catalans impulsen un nou cicle de passejades per entorns naturals especialment dissenyades per a persones a partir dels 55 anys. Enguany, Torrelles de Llobregat comparteix grup amb Badia del Vallès, Olèrdola i Santa Margarida i Els Monjos.

El pròxim dimecres 20 de novembre, es gaudirà de la caminada inaugural a Badia del Vallès. La ruta tindrà una durada aproximada de tres hores i inclourà diverses parades. L’itinerari serà suau i assequible i la sortida està prevista a les 8 hores des del Serralet de Can Coll. Es recomana portar calçat apropiat, protecció pel cap, bastons de marxa nòrdica, paraigües o capelina. També, es demana portar aigua, esmorzar i dinar.

Les persones interessades es poden inscriure a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament o al Casal de la Gent Gran. El preu de la caminada saludable és 5 euros.

A més de la caminada inaugural a Badia del Vallès, el dimarts 11 de febrer serà el torn de Torrelles, que acollirà la segona passejada per entorns naturals del cicle. Just un mes després, el dijous 5 de març s’organitzarà la tercera ruta a Olèrdola. Per últim, Santa Margarida i Els Monjos coordinarà la quarta caminada el dimecres 1 d’abril.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:17