Torrelles denuncia les violències contra les dones

Dimecres, 20 de novembre de 2019 a les 00:00
El pròxim dilluns 25 de novembre, s’organitzaran diverses activitats i mobilitzacions al municipi

L’Ajuntament i les entitats feministes torrellenques se sumaran, el pròxim dilluns 25 de novembre, al Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Al matí, les escoles Can Coll i Sant Martí acolliran el contacontes ‘La Rateta Voladora’ a càrrec de la companyia Mitja i Mitjoneta. A les 12 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, es llegirà un manifest i es farà un minut de silenci. Tot seguit, hi haurà una performance sobre violència masclista de l’alumnat de l’Institut, sota la direcció de Las Fritas.

A les 19 hores, es tornarà a llegir un manifest a la Plaça de l’Ajuntament i es farà una encesa d’espelmes en record de totes les dones assassinades. A més, s’instal·larà la carpa lila ‘Torrelles diu prou!’ i s’organitzarà una activitat amb frases entrellaçades i un estenedor contra la violència masclista.

Prèviament, el dissabte 23 i diumenge 24 de novembre, els clubs esportius torrellencs lluiran el lema ‘Cap silenci davant la violència de gènere’ durant els partits.

De la mateixa manera, el Casal de Joves El Club acull l’exposició ‘Malamente’. La mostra es pot visitar des d’avui, dimecres 20 de novembre, i fins al dijous 5 de desembre, de 16 a 20 hores. El dimarts 26 de novembre, a les 17.30 hores, l’equipament organitzarà una projecció de curtmetratges i un espai de debat sobre violència masclista. Per últim, el divendres 29 de novembre, a les 17 hores, el casal oferirà un taller de serigrafia feminista a càrrec de la torrellenca Cinta Tort Zinteta. Per a participar-hi, cal portar una peça de roba clara o fosca.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:17