Es presenta la quarta edició del programa ‘Tenim Drets, Teixim Llibertats’

Dijous, 28 de novembre de 2019 a les 00:00
El dissabte, a les 12 hores, s’organitzarà l’acte inaugural del projecte metropolità que enguany es centra en els drets mediambientals

El dissabte 30 de novembre, es presentarà oficialment la quarta edició del programa metropolità ‘Tenim Drets, Teixim Llibertats’ al Passeig de l’Església de Begues. A les 12 hores, començaran les activitats que comptaran amb la participació de representants del Servei de Cooperació Internacional de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i d’alguns dels municipis que hi col·laboren, entre ells, Torrelles de Llobregat. En aquest sentit, la regidora de Cooperació Maria Vidal formarà part dels actes.

Enguany, la quarta edició del programa ‘Tenim Drets, Teixim Llibertats’ girarà al voltant dels drets mediambientals i treballarà accions globals i locals per fer front al canvi climàtic i canviar la manera de consumir i de gestionar els residus, fent especial incidència en la reducció de l’ús de plàstics. Les tres primeres edicions del projecte ‘Tenim Drets, Teixim Llibertats’ van estar dedicades a les persones refugiades.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:17