Moltes activitats per recaptar fons per a les malalties minoritàries

Dimarts, 3 de desembre de 2019 a les 00:00
Amb motiu de la nova edició de La Marató, s’organitzaran tres torneigs esportius, una projecció de cinema, una caminada familiar i un sorteig d’una panera

Torrelles dona la benvinguda al mes de desembre amb moltes activitats solidàries. L’objectiu és recaptar fons per a la nova edició de La Marató, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries, malalties molt poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000 habitants. Les malalties minoritàries inclouen un conjunt de malalties molt diferents, però que tenen en comú que acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants.

Les propostes solidàries torrellenques començaran el divendres 6 de desembre amb un torneig de futbol. L’Ajuntament i la Unió Esportiva Torrelles, amb el suport d’altres clubs i entitats, organitzaran aquesta activitat, on l’entrada tindrà un cost de 2 euros. El dissabte 14 de desembre serà el torn de dos torneigs solidaris de tennis i pàdel impulsats pel Club de Tennis Can Coll Torrelles i l’Ajuntament. El preu per participar-hi serà de 10 euros per persona i l’horari de l’activitat, de 9 a 14 hores. Les persones participants jugaran un mínim de tres partits de 30 minuts.

El diumenge 15 de desembre, l’AMPA Can Coll impulsarà la 5a Caminada Familiar Solidària. A les 10 hores, es sortirà des de l’Escola Can Coll, on es podran comprar els tiquets a 5 euros. Prèviament, es poden aconseguir a l’AMPA Can Coll i al Centre Excursionista Torrellenc. La ruta serà de sis quilòmetres amb avituallament a mig recorregut i final a la Plaça de l’Ajuntament. Durant l’itinerari, s’organitzarà l’activitat ‘Busquem el Tió’ i a la Plaça de l’Ajuntament, hi haurà música i propostes infantils.

Així mateix, l’Ajuntament farà el sorteig d’una panera solidària. Les persones interessades poden comprar els tiquets als comerços. El preu de la participació és 1 euro. El sorteig es celebrarà el diumenge, a les 13 hores, a la Plaça de l’Ajuntament. El diumenge, l’Ateneu també organitzarà la projecció del film ‘Amour’, a les 19 hores.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:17