CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > S’aproven les ordenances fiscals de 2020 sense increments per a la ciutadania

S’aproven les ordenances fiscals de 2020 sense increments per a la ciutadania

05/12/2019

El Ple municipal va acordar en sessió extraordinària les ordenances fiscals de l’any vinent amb millores per als veïns i les veïnes

El passat dimarts 29 d’octubre, el Ple municipal va aprovar en sessió extraordinària les ordenances fiscals de 2020. En línies generals, hi ha una congelació dels tipus impositius dels impostos i de les taxes.

Pel que fa a l’Impost de Béns Immobles (IBI), s’han establert unes bonificacions del 30% en la quota íntegra de l’impost en favor de les famílies nombroses, monoparentals o que tinguin dos infants i un d’ells tingui una minusvalidesa acreditada en la meritació de l’impost. Així mateix, s’han acordat unes bonificacions del 25% en la quota íntegra de l’impost pels habitatges que instal·lin elements tèrmics o elèctrics de l’energia provinent del sol. Per acollir-se a aquestes bonificacions en la quota de l’IBI, cal presentar la sol·licitud abans del pròxim dimarts 31 de desembre mitjançant una instància genèrica al Registre d’Entrada de l’Ajuntament.

En el cas de l’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE), s’han establert beneficis fiscals per les empreses que contractin dos o més treballadors amb contractes indefinits, que apostin per l’ús d’energia solar o que acreditin mesures de foment de la mobilitat elèctrica i sostenible.

Finalment, el Ple municipal va introduir modificacions en els redactats d’algunes ordenances. En molts casos, es van fer per adequar-les a la normativa vigent.

Arxivat a: General
Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/08/2020 a les 10:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona