CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > El municipi dona la benvinguda a les festes nadalenques

El municipi dona la benvinguda a les festes nadalenques

18/12/2019

Dues campanyes solidàries de recollida de joguines, concerts, tallers infantils i moltes activitats més per gaudir del Nadal a Torrelles

El dissabte 21 de desembre, Torrelles acollirà la primera proposta del Nadal. A les 12 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, els veïns i les veïnes podran fer cagar un Tió gegant amb els tiquets de compra que hauran aconseguit als comerços locals. L’endemà, a les 11.15 hores, l’Associació dels Tres Tombs inaugurarà les festes amb l'encesa de llums del pessebre a l’Església Sant Martí de Tours. A l’Ateneu Torrellenc, a les 16.30 hores, l’Esplai Arc de Sant Martí oferirà un espectacle de Nadal i a les 18.30 hores, hi haurà un concert de cant coral a càrrec de les agrupacions torrellenques Coral Amadeu Vives i Cor Mirabolà i de la Coral Heura de L’Hospitalet de Llobregat.

Aquestes festes, l’Ajuntament organitzarà diferents tallers nadalencs a l'Ateneu Torrellenc, de 17 a 20 hores. El dimarts 24 de desembre, hi haurà un de decoració per als coberts. El divendres 27 de desembre, s’impartirà un per decorar un ninot de neu i l’endemà, un de cuina. El dilluns 30 de desembre, s’aprendrà a fer un arbre amb taps de suro, el dimarts 31 de desembre, un cérvol amb taps de suro i escuradents i el dijous 2 de gener, un ninot de neu amb globus. El divendres 3 de gener, es crearan estrelles per penjar i l’endemà, els Reis amb pals de metge. Així mateix, el dimarts 24 de desembre, el Casal de Joves El Club i l'Assemblea Feminista Filles de la Terra coordinaran una Festa de Nadal i el dimarts 31 de desembre, el Casal i la Unió Esportiva Torrelles impulsaran una Festa de Cap d’Any. També, el diumenge 29 de desembre, a les 17 hores, s’organitzarà un Quinto de Nadal a l’Ateneu Torrellenc.

Per la seva part, l’Esplai Arc de Sant Martí posarà en marxa un nou Racó de Nadal els dies 24 i 31 de gener i els dies 3 i 5 de gener, de 9 a 13 hores. Hi poden participar infants des de P3 i fins a 6è de Primària. Les inscripcions es faran el mateix dia i l’activitat tindrà un cost diari de 15 euros. També, el Grup de Blancs de l’Esplai oferirà la possibilitat de rebre una visita a les llars de Ses Majestats d’Orient. El dilluns 23 de desembre i el dijous 2 de gener, de 17 a 19 hores, el jovent resoldrà qualsevol dubte.

El diumenge 5 de gener, Torrelles celebrarà la Cavalcada de Reis. A les 18.30 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, l’Esplai Arc de Sant Martí representarà el popular conte ‘El fanalet de Torrelles’. Tot seguit, Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers del municipi acompanyats dels patges reials. Finalment, a la Plaça de l’Ajuntament, l’alcalde Ignasi Llorente rebrà a Ses Majestats d’Orient i els hi lliurarà la clau de les llars torrellenques. Enguany, el municipi s’ha adherit a la campanya ‘Cap infant sense caramels’ de l’Associació Celíacs de Catalunya i com des de fa anys, tots els caramels que es donaran durant la Cavalcada de Reis seran sense gluten.

Paral·lelament, la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra impulsa una campanya solidària de recollida de joguines fins al dissabte 4 de gener. També del 9 al 21 de desembre, a la Biblioteca, els infants poden visitar al Tió i començar l’any 2020 amb bona sort. De la mateixa manera, l’Ateneu Torrellenc, en col·laboració amb la Creu Roja, ha posat en marxa una campanya solidària de recollida de joguines. Els torrellencs i les torrellenques podran portar joguines noves o en bon estat de conservació al local social de l’Ateneu fins al dimarts 31 de desembre.

Arxivat a: General
Nadal 2019
Nadal 2019
Nadal 2019
Nadal 2019
Nadal 2019
Nadal 2019
Nadal 2019
Nadal 2019
Nadal 2019
Nadal 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/11/2020 a les 10:47h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona