CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Nova trobada de la Junta Local de Seguretat

Nova trobada de la Junta Local de Seguretat

24/12/2019

El dimecres 18 de desembre, es va fer una reunió per presentar i valorar les dades recollides durant els darrers mesos

El passat dimecres 18 de desembre, es va celebrar a la Prefectura de la Policia Local de Torrelles una nova trobada de la Junta Local de Seguretat. La reunió va començar amb una exposició de l’estructura del cos de la Policia Local de Torrelles. Tot seguit, es van valorar els indicadors i els resultats obtinguts entre els mesos d’octubre de 2018 i octubre de 2019 i es va presentar l’Ordenança de Civisme. Finalment, es van establir diferents convenis de col·laboració entre els cossos de seguretat.

A la trobada, hi va assistir l’alcalde Ignasi Llorente i la regidora de Governació, Falgàs Marco, així com el Delegat Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez, i el Cap de l’Oficina, Martí Olivera. També, hi va participar la Sergent - Cap de la Policia Local de Torrelles, Manuela Pérez, el Caporal de la Policia Local de Torrelles, Marcos Castellano, i representants dels Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Direcció General dels Agents Rurals.

Arxivat a: General
Junta Local de Seguretat
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/01/2021 a les 12:22h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona