CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a rebre Ses Majestats d’Orient

Tot a punt per a rebre Ses Majestats d’Orient

02/01/2020

El pròxim diumenge 5 de gener, Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els principals carrers del municipi per a repartir màgia i il·lusió a petits i grans

Puntuals a la seva cita, els Reis d’Orient arribaran a Torrelles el pròxim diumenge 5 de gener per a viure la nit més màgica de l’any. Com ja és tradició, a partir de les 18.30 hores, l'Esplai Arc de Sant Martí representarà el conte 'El fanalet de Torrelles’ a la Plaça de l’Ajuntament per amenitzar l’espera. Tot seguit, Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els principals carrers del centre del poble acompanyats dels patges reials i repartint als infants caramels aptes per a celíacs.

La Cavalcada de Reis s’iniciarà a l’avinguda Dolça de Provença i passarà per l’avinguda Pau Casals, la pujada de Can Roig, el carrer Major, la Plaça de l’Ajuntament i el carrer Raval Padró. Posteriorment, la comitiva reial continuarà pels carrers Rafael Casanova, Major, Joan XXIII, Plaça Catalunya, Martí Mas i Joan Maragall per acabar novament al carrer Major i a la Plaça de l’Ajuntament. Serà allà on els Reis d’Orient seran rebuts per l'alcalde Ignasi Llorente i oferiran el seu missatge al públic assistent. Un cop finalitzada la rua, els infants podran lliurar la seva carta a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Arxivat a: General
Cavalcada de Reis 2020
Cavalcada de Reis 2020
Darrera actualització d’aquest contingut: 11/08/2020 a les 11:04h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona