CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles de Llobregat es prepara per gaudir de la Festa Major de Sant Pau

Torrelles de Llobregat es prepara per gaudir de la Festa Major de Sant Pau

13/01/2020

En el marc de la celebració popular, el municipi organitzarà el 37è Concurs d’Estellar, que enguany ha canviat el seu nom per ser més inclusiu

Des del pròxim divendres 24 de gener i fins al diumenge 2 de febrer, la cultura popular i les tradicions seran les protagonistes de la Festa Major de Sant Pau. La ciutadania tindrà l’oportunitat de viure deu dies plens de propostes esportives i gastronòmiques, xerrades, contacontes i concerts.

Prèviament, el dissabte 18 de gener, a les 12.30 hores, l’Ateneu Torrellenc coordinarà la Mostra d’Hivern de l’Aula de Teatre Sensedrama. L’endemà, a les 11 hores, a Can Vallderús, els Estelladors de Torrelles conduiran un taller per aprendre a estellar i escalfar motors abans del popular concurs. També, el dimecres 22 de gener, a les 17 hores, el grup La Clika Pika oferirà al Casal Jove El Club una sessió de rap, on el jovent podrà expressar-se a través de la música i la composició.

El divendres 24 de gener, de 16 a 21 hores, el Casal Jove El Club donarà el tret de sortida a la Festa Major de Sant Pau amb un divertit joc d’escapisme. A les 18 hores, la Biblioteca explicarà el conte ‘Monstres’ i a les 19 hores, l’Ateneu Torrellenc acollirà el concert infantil ‘Joan Mirock’. A continuació, a la Plaça de l’Ajuntament, hi haurà el tradicional repic de campanes i el Correfoc recorrerà els principals carrers del poble. Un cop finalitzi, a la Plaça de l’Ajuntament, s’organitzarà la 37a Botifarrada Popular i tot seguit, hi haurà la Ballada de la Tal·lara a la Plaça de Sant Martí. A les 23 hores, el jovent gaudirà al Casal Jove El Club del concert de la Banda x 1 dia i La Clika Pika, grups de rap i fusió de hip hop.

El dissabte 25 de gener, al matí, Torrelles vibrarà amb el 9è Concurs de l’Hereu i la Pubilla, la missa solemne de la conversió de Sant Pau i l’acte d’inauguració de la restauració dels vitralls de l’església. A la tarda, es viurà un dels actes més esperats de la celebració popular: la 31a Baixada de Carretons i també hi haurà xocolatada popular i discoteca infantil a l’Ateneu Torrellenc. A partir de les 22 hores, s’organitzarà la popular discoteca de Festa Major a la sala polivalent del Casal Jove El Club.

El diumenge 26 de gener, les Matinades despertaran als torrellencs i les torrellenques per convidar-los a la gran Festa d’Estellar. De 10 a 14 hores, Can Balasch de Baix s’omplirà amb una mostra d’arts, oficis i productes locals, contacontes, jornada d’adopció d’animals a càrrec de Peluts Rodamons, activitats infantils a la carpa de l’ADF, cucanya de la mà del Centre Excursionista Torrellenc i la 4a Exhibició de Tractors. A les 12.30 hores, arribarà l’activitat estrella: el 37è Concurs d’Estellar, que enguany ha canviat el seu nom per ser més inclusiu. Al llarg del matí, també hi haurà la 5a Trobada de Vehicles Clàssics a l’aparcament de Catalunya en Miniatura i a les 18.30 hores, havaneres amb el grup Boira a l’Ateneu Torrellenc.

L’endemà, l’Ateneu Torrellenc programarà una sessió de cinema infantil amb ‘Solan & Eri, missió a la Lluna’ i el dimecres, la Biblioteca explicarà un nou conte per a infants menors de 3 anys i es viurà la 14a Cursa d’Orientació Nocturna, que començarà a les 20 hores a la Plaça de l’Ajuntament. El dijous, es presentarà el llibre ‘Marxa nòrdica. Manual pràctic’ de Cristina Borràs a la Biblioteca i el divendres, es farà el lliurament dels primers Premis Literaris de l’Ateneu Torrellenc.

El segon cap de setmana de la Festa Major de Sant Pau portarà més propostes. El dissabte 1 de febrer, a les 11 hores, les escoles organitzaran la 5a Cursa Infantil i Juvenil per edats i l’endemà, a les 9 hores, el Centre Excursionista Torrellenc, la 29a Caminada Popular. També, l’Ateneu Torrellenc programarà dos passis de l’obra teatral ‘Mister Beverley’ durant el cap de setmana.

Posteriorment, el dissabte 8 de febrer, a les 9 hores, a la Font de Can Coll, es farà la presentació oficial del Projecte Estelladors: recuperació de camins i corriols i a les 17 hores, una exhibició de coreografies de l’alumnat de l’entitat torrellenca Tot Gimnàstica a l’Ateneu Torrellenc.

Arxivat a: General
Festa Major de Sant Pau 2020
Cartell de la Festa Major de Sant Pau 2020

Arxius adjunts

  • Programa (PDF, 1,81 MB)
    Programa oficial d'actes de la Festa Major de Sant Pau 2020
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/04/2020 a les 14:04h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona