CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > El concurs fotogràfic de la Festa Major de Sant Pau arriba a l’onzena edició

El concurs fotogràfic de la Festa Major de Sant Pau arriba a l’onzena edició

20/01/2020

La imatge guanyadora s’emportarà un talonari valorat en 200 euros per gastar als establiments del municipi

El divendres 24 de gener, començarà oficialment la Festa Major de Sant Pau 2020 i com marca la tradició, també, el popular concurs de fotografies, que enguany celebrarà la seva onzena edició. Els torrellencs i les torrellenques que ho desitgin podran participar enviant les seves millors imatges de la celebració popular.

Les fotografies podran ser en color o en blanc i negre i la tècnica és lliure. Així mateix, les imatges podran ser captades amb càmera analògica o digital, tot i que finalment hauran de ser presentades en suport digital. També, les fotos hauran de tenir uns 2.400 píxels pel costat més llarg i estar en format JPG. Cada participant pot presentar un màxim de 10 imatges inèdites, pròpies i que no hagin estat premiades prèviament.

La millor fotografia rebrà un talonari valorat en 200 euros per gastar als establiments. El termini de lliurament finalitzarà el pròxim dilluns 10 de febrer. El veredicte es farà públic abans del divendres 20 de març al web municipal i les persones guanyadores seran avisades oportunament abans de l'entrega dels premis.

Per a participar-hi, les imatges s’hauran d’enviar a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), indicant el títol de la fotografia, el lloc on es va captar, el nom de la persona i el pseudònim, el NIF, l’adreça postal, el telèfon i el correu electrònic. En cas de presentar més d’una imatge, s’haurà d’enviar un correu electrònic per cadascuna d’elles. De la mateixa manera, les fotografies es podran entregar presencialment a l’Ajuntament en un CD.

Arxivat a: General
Foto guanyadora del concurs fotogràfic de la Festa Major de Sant Pau 2019

Arxius adjunts

  • Bases (PDF, 105 kB)
    Bases de l'11è Concurs Fotogràfic de la Festa Major de Sant Pau
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/02/2020 a les 13:12h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona