CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament treballa per restablir la normalitat al municipi

L’Ajuntament treballa per restablir la normalitat al municipi

22/01/2020

La prioritat és garantir els subministraments i reparar els danys causats pel fort vent i la pluja durant la fase més violenta de la tempesta

Des d’ahir, Torrelles està patint el pas de la borrasca Glòria. Aquest matí, el consistori torrellenc i la companyia elèctrica continuen treballant en la reparació del transformador que abasteix Can Güell  i intentant restablir la llum a Can Guey després de la caiguda d’una torre de mitja tensió sobre un dipòsit d’aigua. La companyia elèctrica informa que són diversos els municipis parcialment sense llum a l’àrea del Baix Llobregat. Pel que fa al subministrament de l’aigua, tot i no haver patit talls d’abastament, l’Ajuntament i l’empresa responsable del servei estan pendents de l’evolució de la situació. En tot cas, a hores d’ara el servei està garantit.

Així mateix, a causa del temporal, avui, l’Escola Bressol El Serralet restarà tancada, tot i que amb serveis mínims. Les escoles Sant Martí i Can Coll i l’Institut de Torrelles han obert les seves portes gràcies al fet que aquest matí la companyia elèctrica i el Departament d’Educació han pogut restablir la llum als centres educatius. Avui, també romandran tancats els centres esportius municipals de Can Roig i Can Coll, el Parc de Can Sostres i el Casal Jove El Club, així com tots els parcs i espais públics exteriors tal com ha decretat el Departament d’Interior.

De la mateixa manera, al llarg del dia d’ahir, es van produir diferents talls a les vies d’accés al municipi. En aquest sentit, aquest matí, s’han reprès els treballs de neteja a la carretera BV-2005 per retirar les restes d’arbres i altres obstacles de la via. A hores d’ara els serveis tècnics de la Diputació de Barcelona, titular d’aquesta via, mantenen oberta parcialment la via amb un carril que pot patir talls puntuals per entrada i sortida de maquinària pesant.

Els Bombers de la Generalitat estan atenent a tot el territori català molts serveis i, ara per ara, només prioritzen els més greus per a la seguretat. És per això que les tasques de desarborat i neteja de carrers s’estan fent des de l’Ajuntament, qui vol agrair a totes les persones voluntàries de Protecció Civil i de l’ADF de Torrelles, al personal municipal i a les brigades la seva gran feina i dedicació.

Per últim, es recomana a la ciutadania seguir els perfils a les xarxes socials de l’Ajuntament per conèixer les últimes actualitzacions i es demana evitar difondre informació no contrastada.

Arxivat a: General
Afectacions pel temporal
Afectacions pel temporal
Afectacions pel temporal
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/02/2020 a les 13:12h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona