Continuen les actuacions per reparar els danys causats per la borrasca Glòria

Dijous, 23 de gener de 2020 a les 00:00
El CEM de Can Roig obre les seves portes perquè la ciutadania pugui fer ús de les seves instal·lacions per dutxar-se mentre es resolen els talls de llum

L’Ajuntament segueix treballant amb l’objectiu de garantir els subministraments i restablir la normalitat al municipi. Avui, els centres esportius municipals de Can Roig i Can Coll han obert les seves instal·lacions i es preparen per a les activitats habituals d’aquesta tarda, després d’estar tancats des de l’inici del temporal per indicacions del Departament d’Interior. A més, al llarg del dia d’avui, el CEM de Can Roig ofereix la possibilitat de fer ús dels seus vestidors i les seves dutxes als ciutadans i les ciutadanes que vulguin mentre es resolen els talls de llum.

Així mateix, l’Ajuntament s’ha posat en contacte amb aquelles persones que es troben en una situació més vulnerable per assegurar-se que tinguin garantits els serveis bàsics. Si algun veí o veïna té aquesta necessitat, es demana que es posi en contacte amb els Serveis Socials al telèfon 93 689 00 00 (ext. 300).

El Casal Jove El Club i el Casal de la Gent Gran continuen tancats a causa de les tasques de manteniment i reparació dels desperfectes que s’estan portant a terme als dos equipaments municipals. L’Escola Bressol El Serralet, les escoles Sant Martí i Can Coll i l’Institut de Torrelles han obert aquest matí amb normalitat.

Respecte als talls de llum, l’Ajuntament impulsarà una demanda contra la companyia elèctrica, en coordinació amb altres ajuntaments i l’AMB, per la manca de reacció i transparència sobre les actuacions de la companyia elèctrica i les seves prioritats. Tot i això, el consistori torrellenc i la companyia responsable del servei de l’aigua segueixen coordinant-se per garantir el subministrament elèctric a les estacions de bombeig i evitar que els talls de llum afectin el servei d’aigua potable.

Pel que fa a les vies d’accés al municipi, continuen els treballs de neteja a la BV-2005 i en aquest sentit, segueix obert un únic carril amb pas semafòric. També, al llarg del matí, continuen els treballs de retirada dels arbres caiguts al Parc de Can Sostres. Així mateix, durant la passada nit, la Policia Local, l’ADF de Torrelles i Protecció Civil han realitzat tasques de neteja a diversos carrers del municipi.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:25