CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Suport a la ciutadania davant les afectacions pel temporal Glòria

Suport a la ciutadania davant les afectacions pel temporal Glòria

29/01/2020

L’Ajuntament posa a disposició dels veïns i veïnes del municipi un informe sobre els talls de llum per tal que puguin reclamar els danys

Amb la voluntat d’ajudar la ciutadania amb els danys provocats la setmana passada pel temporal Glòria, l’Ajuntament de Torrelles ofereix les següents indicacions:

- En cas de voler fer una reclamació a la companyia de subministrament d’energia, l’Agència Catalana de Consum recomana que la via més ràpida és dirigir-se a la companyia asseguradora de la llar per reclamar els danys produïts pel temporal. L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un informe sobre els talls de llum dels darrers dies que es pot sol·licitar al Servei d’Atenció a la Ciutadania. 

- El Ple de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha aprovat, per unanimitat, donar suport tècnic i administratiu als Ajuntaments afectats, gràcies a la moció presentada per l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat. 

- El Consell de Ministres ha aprovat un seguit de mesures per pal·liar els efectes del temporal. L’Ajuntament de Torrelles ja ha enviat un informe amb la valoració dels danys de titularitat municipal, que es xifren en 455.000 €. De la mateixa manera, el Consell de Ministres també ha aprovat una partida per atendre els danys a particulars i béns que no són titularitat de l’Ajuntament, per poder socórrer la ciutadania en aquells casos que no cobreixen les assegurances. 

- En la reunió amb el director general d'Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera de la Generalitat de Catalunya, Pere Palacín, l’Ajuntament de Torrelles i 9 municipis més van demanar l’obertura d’un expedient a Endesa pels talls de llum.   

- Per altra banda, se sol·licitaran ajudes per altres vies com són el Consell Comarcal, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Aquest divendres, rebrem la visita del delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, que comprovarà de primera mà els efectes del temporal Glòria a Torrelles.

Arxivat a: General
Afectacions pel temporal
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/07/2020 a les 12:48h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona