CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Nous tallers per a la gent gran del municipi

Nous tallers per a la gent gran del municipi

03/02/2020

Durant els mesos de febrer i març, els avis i les àvies podran gaudir de tres activitats gratuïtes al voltant de les habilitats socials, la condició física i el teatre

El Casal de la Gent Gran estrena tres noves propostes gratuïtes dissenyades per millorar el benestar social i cultural i la qualitat de vida de les persones majors de 65 anys. La primera serà el taller d’Habilitats Socials, on s’aprofundirà en temes com el voluntariat, les destreses comunicatives, l’assertivitat o el treball en equip. L’activitat, que comença aquest febrer, s’impartirà els dilluns, a les 17.30 hores.

Al març, s’iniciaran dues propostes més. El taller En Forma vol mantenir i millorar la condició física dels avis i les àvies i es centrarà a treballar la força, la potència muscular, l’equilibri i la coordinació. L’activitat es farà els dimarts i els dijous, de 12 a 13 hores.

La tercera novetat serà la creació de l’espectacle musical ‘Canta, balla i seràs feliç’, on la gent gran podrà endinsar-se en les arts escèniques i passar una bona estona construint una peça teatral. Posteriorment, es representarà a les residències i hi haurà alguna sorpresa més. L’activitat es realitzarà els dilluns, a les 18.30 hores.

Arxivat a: General
Nous tallers per a la gent gran del municipi
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/07/2020 a les 10:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona