CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > La cultura popular i les tradicions protagonitzen la Festa Major de Sant Pau

La cultura popular i les tradicions protagonitzen la Festa Major de Sant Pau

05/02/2020

Malgrat l’ajornament de les activitats pel temporal, la celebració es va desenvolupar amb normalitat i amb una participació similar a altres edicions

Enguany, la Festa Major de Sant Pau va començar oficialment la mitjanit del diumenge 26 de gener amb una sessió de discoteca al Casal Jove El Club, que en comparació amb festes passades, va tenir una gran acollida per part del jovent del municipi. L’espai va comptar amb un Punt Salut i un Punt Lila, que van permetre als nois i les noies aprofundir en els hàbits saludables i en la prevenció de les agressions sexistes.

L’endemà, les Matinades van despertar la ciutadania i la gran Festa d’Estellar va omplir Can Balasch de Baix. Els torrellencs i les torrellenques es van bolcar en la popular proposta que enguany celebrava la seva 37a edició amb un canvi de nom per ser més inclusiva. També, va haver-hi mostra d’arts, oficis i productes locals, contacontes, jornada d’adopció d’animals, activitats infantils, cucanya i la 4a Exhibició de Tractors, així com la 5a Trobada de Vehicles Clàssics a l’aparcament de Catalunya en Miniatura i havaneres de la mà del grup Boira a l'Ateneu Torrellenc.

El pas de la borrasca Glòria i els dos dies de dol decretats per la Generalitat de Catalunya van fer ajornar les activitats dels dos primers dies que es van reprendre el dijous 30 de gener amb un taller de rap amb La Clika Pika al Casal Jove El Club. El divendres, l’equipament juvenil també va fer passar una bona estona amb el divertit joc d’escapisme ‘El Laboratori Secret’. Al vespre, el Correfoc, la 37a Botifarrada Popular i la Ballada de la Tal·lara van aplegar un gran nombre de veïns i veïnes que van gaudir dels elements festius més distintius de la celebració popular torrellenca.

L’endemà, el jovent va divertir-se al 9è Concurs de l’Hereu i la Pubilla i els infants, a la 5a Cursa Infantil per edats. A la tarda, la 31a Baixada de Carretons va fer volar la creativitat i la imaginació dels torrellencs i les torrellenques i al vespre, el Casal Jove El Club va vibrar amb el concert infantil de Joan Mirock i la sessió de rap de la Banda x 1 dia i La Clika Pika. De la mateixa manera, la 29a Caminada Popular va tenir força participació i l’obra teatral ‘Mister Beverley’ va sorprendre l’Ateneu Torrellenc.

Aquesta setmana, s’organitzaran les darreres activitats de la Festa Major de Sant Pau. Avui, dimecres 5 de febrer, a les 18 hores, la Biblioteca explicarà el conte ‘Monstres’ i el divendres 7 de febrer, a les 20 hores, es farà el lliurament dels primers Premis Literaris de l’Ateneu Torrellenc. L’endemà, a les 9 hores, a la Font de Can Coll, es farà la presentació oficial del Projecte Estelladors: recuperació de camins i corriols i a les 17 hores, una exhibició de coreografies de Tot Gimnàstica a l’Ateneu Torrellenc.

Arxivat a: General
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Festa Major de Sant Pau 2020
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/10/2020 a les 12:26h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona