CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > El dimarts, Torrelles organitza una passejada saludable per a la gent gran

El dimarts, Torrelles organitza una passejada saludable per a la gent gran

06/02/2020

La proposta s’emmarca en el cicle de caminades per entorns naturals que el municipi comparteix amb Badia del Vallès, Olèrdola i Santa Margarida i Els Monjos

El pròxim dimarts 11 de febrer, el cicle de passejades per entorns naturals especialment dissenyades per a persones a partir dels 55 anys farà parada a Torrelles. La proposta impulsada per la Diputació de Barcelona i diversos ajuntaments catalans vol promoure un envelliment actiu entre els avis i les àvies a través de caminades suaus i assequibles de 3 hores aproximadament de durada i amb diverses parades.

A les 9 hores, se sortirà des de Catalunya en Miniatura. Es recomana portar calçat apropiat, protecció pel cap, bastons de marxa nòrdica, paraigües o capelina. També, es demana portar aigua, esmorzar (no venir en dejú) i dinar.

Enguany, Torrelles comparteix grup amb Olèrdola, Santa Margarida i Els Monjos i Badia del Vallès, qui va acollir la primera passejada saludable de la temporada. El dijous 5 de març, s’organitzarà la tercera ruta a Olèrdola i finalment, Santa Margarida i Els Monjos coordinarà la quarta caminada el dimecres 1 d’abril.

Les persones interessades es poden inscriure a l’Àrea d'Esports de l’Ajuntament o al Casal de la Gent Gran. Per als torrellencs i les torrellenques, la caminada serà gratuïta. Per a la resta de persones participants, tindrà un cost de 5 euros.

Arxivat a: General
Nou cicle de passejades per entorns naturals
Nou cicle de passejades per entorns naturals
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/07/2020 a les 10:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona