Inscripcions obertes per a la 15a Ruta del Sol Blau i la 4a Ruta del Sol Blau Plus

Dimecres, 4 de març de 2020 a les 00:00
Les persones interessades es poden apuntar a la botiga Nins i Nines o en línia fins al pròxim dimarts 24 de març

El Centre Excursionista Torrellenc, amb el suport de l’Ajuntament i de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), ultima els darrers preparatius per a la quinzena edició de la Ruta del Sol Blau i la quarta edició de la Ruta del Sol Blau Plus. El diumenge 29 de març, a les 9 hores, des de la Plaça de l’Ajuntament, es farà la sortida oficial de la prova. L'organització ha establert dos recorreguts: un de 18,5 quilòmetres i un de 25 quilòmetres, amb tall horari a la Creu del Querol, en menys de 5 hores.

La 15a Ruta del Sol Blau passarà per la Plaça de l’Ajuntament, Puig Vicenç, Penya del Moro, El Sosiego, Can Bruguera, Can Rius, Mont Tabor i Creu del Querol, i finalitzarà a la Plaça de l’Ajuntament. Un cop a la Creu de Querol i superat el control de pas abans de les 12.30 hores, l’itinerari de la 4a Ruta del Sol Blau Plus continuarà per Sant Antoni, Pont de les Camanyes i Casa Vella, i acabarà també a la Plaça de l’Ajuntament.

Les inscripcions es podran fer a la botiga Nins i Nines o a través del web Runedia fins al pròxim dimarts 24 de març i estan limitades a 300 persones participants.

Anticipadament, les persones sòcies del Centre Excursionista Torrellenc i federades FEEC pagaran 10 euros i les persones federades FEEC, 15 euros. Les persones no federades FEEC hauran d’abonar 3 euros extres per una llicència temporal exclusiva per a la prova. La inscripció el mateix dia costarà 25 euros.

Per a més informació, es pot trucar al 617 152 836 o enviar un correu electrònic a cet@cetorrellenc.cat.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26