CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Es posposen algunes activitats d’aquest cap de setmana del municipi

Es posposen algunes activitats d’aquest cap de setmana del municipi

11/03/2020

Les mesures de prevenció pel coronavirus decretades pel govern català obliguen a suspendre la celebració dels Tres Tombs 2020

La Generalitat ha donat instruccions que obliguen a prendre mesures de prevenció davant el coronavirus. Aquestes entraran en vigor demà, dijous 12 de març, i tindran una vigència de 15 dies que es podrien ampliar segons l’evolució de la malaltia.   

Així doncs, el govern català ha establert que els esdeveniments esportius s’han de fer a porta tancada, sense públic. Se n'exceptuen les activitats esportives de menors, que hi podran anar amb els familiars acompanyants. Se suspendran les activitats col·lectives superiors a 1.000 persones en espais oberts i tancats. De les activitats (esportives, culturals, de lleure, religioses...) de menys de 1.000 persones, en espais oberts o tancats, només se'n podrà ocupar com a màxim una tercera part de l'aforament.

En aplicació de les mesures, es veurà afectat el calendari d'activitats d'aquest cap de setmana. Es mantindran les activitats esportives seguint les mesures decretades de no superar un terç de l'aforament i es posposarà la Festa dels Tres Tombs, ja que no es pot garantir l'aforament màxim decretat ni la distància mínima entre el públic. També, es posposen el 35è Musicoral, a petició de l'organització, i el Torneig de Futbol Solidari.

L’Ajuntament agraeix la comprensió de la ciutadania i demana que es respectin les instruccions donades per les administracions competents.

Arxivat a: General, Coronavirus
Suspensió dels Tres Tombs 2020
Darrera actualització d’aquest contingut: 08/04/2020 a les 12:38h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona