CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > El consistori posa en marxa diferents mesures socials per fer front a la crisi del coronavirus

El consistori posa en marxa diferents mesures socials per fer front a la crisi del coronavirus

20/03/2020

Es garanteixen els Serveis Socials municipals perquè cap persona quedi desatesa

L’Ajuntament ha presentat un seguit de mesures excepcionals davant de les necessitats socials dels veïns i les veïnes arran l’emergència sanitària. Els Serveis Socials municipals atenen presencialment només en casos d’urgència de 10 a 13 hores els dilluns, dimecres i divendres. Així mateix, es garanteix el servei a través del contacte telefònic i telemàtic de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, trucant al 93 689 00 00 ext. 300 o al 636 13 06 44 i enviant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Els Serveis Socials estan en coordinació permanent amb el CAP de Torrelles per si alguna persona necessités suport d’ambos serveis.

Pel que fa al Banc d’Aliments, queda garantida l’entrega d’aliments a totes les persones usuàries. De manera regular, es contactarà amb cada persona per definir l’horari i el lloc. També, s’entregaran les targetes moneder facilitades per la Generalitat de Catalunya a les famílies d’alumnat amb beques de menjador escolar. La setmana vinent, es concretarà l’horari i el lloc de recollida. Respecte al rebut de la Llar d’infants, només es cobraran els dies que l’equipament municipal hagi donat servei.

De la mateixa manera, els Serveis Socials municipals porten a terme un seguiment periòdic, mitjançant el contacte telefònic, a les persones amb perfil de vulnerabilitat del municipi per tal de garantir que ningú queda desatès. Si coneixes alguna persona en aquesta situació, pots contactar amb els Serveis Socials de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, trucant al 93 689 00 00 ext. 300 o al 636 13 06 44. Fora d’aquest horari, pots trucar a la Policia Local de Torrelles al 93 689 10 00. També, s'està fent un recull de persones que s’han ofert per col·laborar voluntàriament. En cas de necessitat, ho coordinarà els Serveis Socials municipals.

Finalment, es vol recordar que des de la Generalitat de Catalunya, s’ha reforçat el servei telefònic per a dones maltractades. En cas d’urgència o emergència, es pot trucar a la línia d’atenció contra la violència masclista al 900 900 120. També, es pot enviar un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). A Torrelles, la comissaria de referència és la comissaria de Sant Vicenç dels Horts, situada al polígon industrial Molí dels Frares. El telèfon de contacte és el 93 567 59 20.

Arxivat a: General, Coronavirus
Afectacions pel coronavirus
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 11:33h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona