Engeguem el Blog de Govern

Dilluns, 23 de març de 2020 a les 00:00
Escrit d'opinió de Maria Vidal, regidora de Comunicació de l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Al llarg dels últims anys, el model de comunicació política ha esdevingut clau per posar fi a la unidireccionalitat de la comunicació i facilitar la interacció entre la ciutadania i l’Administració d’una manera més ràpida, plural, directa, transparent i eficient. 

La transformació de les tecnologies de la comunicació obra un ventall d’oportunitats pel que fa a la comunicació en el context local que dóna pas a l’enfortiment dels mitjans de comunicació municipals fins ara presents, així com la creació de nous canals de transmissió de la informació. En aquest sentit, durant els últims mesos, l’Ajuntament ha estrenat perfil a la xarxes socials d’Instagram i Telegram amb la voluntat de fer més accessible a tots els sectors de la població l’accès a la informació que fins aquest moment només es trobava publicada al web, Twitter i Facebook.

A dia d’avui, amb l’objectiu de continuar en aquesta línia comunicativa, engeguem el Blog de Govern. Amb la inauguració d’aquest nou espai, pretenem fer arribar a tota la ciutadania el dia a dia del Govern Municipal on destacarem els temes més rellevants de cada regidoria i d’aquells àmbits d’interès pels torrellencs i torrellenques.

La previsió inicial és publicar un article per setmana però, atenent a les circumstàncies actuals causades per l’emergència sanitària, hem optat per canviar el format de manera temporal i publicar més d’una entrada setmanal al blog, a partir de les necessitats, propostes, inquietuds o temes d’interès que puguin sorgir en les reunions telemàtiques que realitzem diàriament l’equip de govern.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26