Les residències de la gent gran al nostre municipi

Dijous, 2 d'abril de 2020 a les 00:00
Escrit d'opinió d'Eduard Garcia, regidor de Sanitat

Tenim dues residències d´avis a la població, ubicades totes dues al veïnat de Cesalpina. Des de l´Ajuntament estem cada dia en contacte amb totes dues atès que, com ja sap tothom, és un col·lectiu de risc molt elevat. Per això intentem treballar amb elles amb els poc recursos que tenim.

Dins dels nostres recursos, l´Ajumtament està desinfectant les entrades de les dues residències a través de la nostra A.D.F. i també, gràcies a les nostres voluntàries, se’ls hi van fer arribar mascaretes de cotó’,cosides per la gent voluntària.

Com estem constantment en contacte, ens fan arribar el seu malestar amb el Departament de Salut i amb el Departament de Benestar de la Diputació, ja que no estan fent allò que prometen per la televisió. A cap de les dues els hi ha arribat res del material que diuen, ni una simple mascareta. També ens comuniquen que des del serralet de Sant Vicenç dels Horts, CAP de referència, ara mateix no els hi envien cap metge per poder determinar una prescripció dels pacients…

La bona notícia és que NO hi ha CAP CAS DE CORONAVIRUS...

Per això, des de l’Ajuntament volem FELICITAR els dos centres, per dur a terme aquesta gran tasca.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26