CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Cinc municipis del Baix Llobregat reclamen mesures urgents per evitar que els porcs senglars perjudiquin la temporada de cireres

Cinc municipis del Baix Llobregat reclamen mesures urgents per evitar que els porcs senglars perjudiquin la temporada de cireres

15/04/2020

L’Estat d’Alarma ha obligat a prohibir algunes activitats, com la caça, que ajudava a controlar la població d’aquests animals que provoquen danys en les collites

Els alcaldes i alcaldesses de cinc municipis del Baix Llobregat (Sant Climent de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Begues, El Papiol i Torrelles de Llobregat) han fet arribar una carta conjunta al Centre de Coordinació Operativa de les Administracions Locals (CECOPAL) per demanar que es restableixin de manera urgent aquelles mesures que ajuden a evitar la proliferació de porcs senglars al territori.

La situació d’Estat d’Alarma ha obligat a posar en marxa algunes restriccions i prohibir algunes activitats, com la caça i els operatius de guaita nocturna, que permetien controlar la població de porcs senglars, que sovint amenacen el sector agrícola i que en els darrers anys han ocasionat pèrdues importants a molts conreus de la zona.

Davant la proximitat de la temporada de la cirera, els ens locals han volgut traslladar als responsables del CECOPAL la seva preocupació i la necessitat de posar en marxa mesures d’aplicació immediata que permetin garantir no només la collita de cireres d’aquest any sinó també la viabilitat de les explotacions existents.

Arxivat a: General, Coronavirus
Porc senglar
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/10/2020 a les 12:26h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona