CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > L'Espai de la Gent Gran, més actiu que mai

L'Espai de la Gent Gran, més actiu que mai

16/04/2020

El pròxim dissabte 18 d’abril, es podrà recollir als establiments comercials del municipi un dossier gratuït d’activitats i exercicis d’estimulació cognitiva

Tot i l’actual situació d’incertesa, les dinamitzadores de l’Espai de la Gent Gran estan portant a terme diverses accions per acompanyar les 25 persones que habitualment formen part del servei. L’objectiu és promoure un confinament actiu i saludable.

Entre les propostes, destaca la creació d’un grup de Whatsapp, on cada dia es comuniquen i envien reptes mentals i vídeos amb recomanacions sobre hàbits saludables. Aquest grup permet un contacte permanent amb elles i és un espai de confiança i proximitat, on poden compartir com estan i com se senten diàriament.

De la mateixa manera, les dinamitzadores cada dia fan trucades per parlar una estona i saber com es troben, sobretot a aquelles persones grans que no formen part del grup de Whatsapp. D’aquesta manera, es fa un seguiment i es dona acompanyament perquè elles també puguin compartir i sentir la proximitat i el caliu del grup. Finalment, els hi fan la compra a les dones que estan soles i els hi porten a casa periòdicament un dossier amb activitats i exercicis.

En aquest sentit, la Regidoria de la Gent Gran distribuirà aquest dossier d’activitats i exercicis d’estimulació cognitiva a totes les persones grans. El pròxim dissabte 18 d’abril, el podreu trobar als establiments comercials del municipi.

Així mateix, el dissabte 18 d’abril, la veïna Conxita Palet Simon fa 100 anys. Des de l’Ajuntament, volem felicitar-la i animem a la ciutadania a dedicar-li a ella i a tota la gent gran del municipi els aplaudiments de dissabte.

Arxivat a: General, Coronavirus
Celebració del dilluns de Pasqua a l'Espai de la Gent Gran 2019
Portada dossier
Felicitació Sra. Conxita Palet Simon
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/10/2020 a les 12:26h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona