CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament estableix un circuit de seguiment de la població major de 70 anys

L'Ajuntament estableix un circuit de seguiment de la població major de 70 anys

16/04/2020

Aquests dies, el consistori ha contactat amb unes 650 persones grans del municipi

Amb la voluntat de garantir que cap persona quedi desatesa i tenint molt en compte la situació d’especial vulnerabilitat dels veïns i les veïnes majors de 70 anys, l’Ajuntament ha activat un circuit de seguiment d’aquest sector de la ciutadania. 

Una part de la població torrellenca major de 70 anys ja és usuària dels Serveis Socials municipals o dels programes que en depenen com el SAD, la teleassistència o l’Espai de la Gent Gran. En aquest sentit, s’ha continuat fent el seguiment habitual a 143 persones. Per tal d’arribar a la resta de persones grans que no estaven sent ateses pels serveis municipals i que per tant no es coneixia la seva situació en aquests moments tan excepcionals, s’han fet 323 trucades telefòniques a través del Servei d’Atenció a la Ciutadania. Així mateix, Protecció Civil ha realitzat 173 visites presencials per parlar amb les persones de les quals no es disposava d’un telèfon de contacte.

Gràcies a aquest circuit de seguiment, s’ha pogut conèixer la situació particular de cadascuna d’aquestes persones i  tramitar serveis de teleassistència i ajuts concrets per satisfer les necessitats bàsiques, així com oferir orientació i informació. 

Paral·lelament, s’ha activat la xarxa de voluntariat per fer la compra d’alimentació i de medicació a persones grans que viuen soles i que no disposen d’una xarxa de suport o per portar la medicació a l’hospital en situacions de confinament de tota la família.

Un cop més, es vol recordar que si se sap d’alguna persona que necessiti aquest suport, cal contactar amb els Serveis Socials municipals en el 93 689 00 00 ext. 300, el 636 13 06 44 o el correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: General, Coronavirus
Gent Gran
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/10/2020 a les 12:26h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona