Reunió informativa amb els portaveus dels grups municipals

Dijous, 23 d'abril de 2020 a les 00:00
Durant la trobada, s’han tractat temes com els desperfectes ocasionats pel temporal i la situació actual derivada de la Covid-19

L’alcalde de Torrelles, Ignasi Llorente, s’ha reunit aquest matí amb els portaveus dels diferents grups polítics amb representació al consistori amb la voluntat de donar a conèixer la situació actual del municipi i informar-los de les accions que l’equip de govern té previst dur a terme en els propers dies. A la reunió, que s’ha fet de forma telemàtica, hi han assistit, a més de l’alcalde, el portaveu de Junts per Torrelles, Eduard Garcia, el portaveu d’Esquerra Republicana, Josep Manuel Rafí i Joan Carles Martínez, portaveu del Partit dels Socialistes de Catalunya. 

Entre els temes tractats, s’ha parlat dels desperfectes ocasionats pel temporal de vent i pluja d’aquests darrers dies i també de la situació actual que es viu al municipi derivada de la crisi sanitària de la Covid-19. L’alcalde ha informat els portaveus sobre la posada en marxa de diferents línies d’ajuts per al comerç local i per als professionals autònoms, així com de les reunions mantingudes recentment amb representants del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26