CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > Voluntaris Covid19

Voluntaris Covid19

23/04/2020

Escrit d'opinió d'Eduard Garcia, regidor de Sanitat

Des de l´Ajuntament de Torrelles de Llobregat, volem agrair a totes aquelles persones que de forma desinteressada ens estan ajudant a portar aquest dies de forma més suportable. 

Els primers agraïments van dirigits a totes les nostres cosidores de mascaretes que,gràcies a elles, moltes persones han sortit al carrer més previngudes. Van tenir la iniciativa d’aconseguir retalls de roba i després de confeccionar les mascaretes, convertint-les en un article molt apreciat. 

Així mateix, agrair als voluntaris que amb les seves impressores 3D van confeccionar pantalles per protegir els ulls, nas i boca dels treballadors de les residències de gent gran als qui els hi vam enviar, i van valorar moltíssim. 

Als voluntaris de l ‘A.D.F. els volem agrair la gran tasca que han estat fent desdel minut 0, desinfectant carrers del municipi, sobretot als llocs amb més afluència de ciutadans. Explicar també que part dels productes desinfectants han estat donats per l’ A.D.F. 

Per altre banda, Protecció Civil també ha ajudat  amb tasques de portar menjar a domicilis i desplaçar-se a domicilis de veïns majors de 70 anys, dels que no ens constava el telèfon al padró, per poder identificar-los i per si necessitaven alguna ajuda. S’han desplaçat a més de 200 domicilis. 

Agrair també la tasca de dues voluntàries que han anat pels comerços del poble,explicant com ens havíem de col·locar els E.P.I. correctament. 

Des del voluntariat està sent possible també portar menjar i medicines a la ciutadania que ho ha anat sol·licitant. 

I també destacar que aquest diumenge 26 d´abril s’ha fet el repartiment de mascaretes per infants per part de l´Ajuntament,i s’han mobilitzat poc més de 20 voluntaris que van respondre molt bé, gràcies a ells s’ha pogut fer aquest repartiment i arribar al 90% dels infants. 

I, per últim, des de l´equip de govern agraïm a totes aquelles persones que s´han quedat a casa, i a tots els nens i totes les nenes, ells també han estat uns autèntics voluntaris, sent conscients de la situació i quedant-se a casa.

Arxivat a: Articles d'opinió
Eduard Garcia
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/10/2020 a les 12:26h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona