CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Nous ajuts per fer front als efectes de l’emergència sanitària

Nous ajuts per fer front als efectes de l’emergència sanitària

24/04/2020

En breus, es presentaran dues noves convocatòries amb un pressupost total de 20.000 euros

L’Ajuntament de Torrelles continua treballant per donar suport als comerços, empreses i persones autònomes que s’han vist greument afectats pels efectes econòmics de la crisi sanitària. Les darreres setmanes, el consistori va posar en marxa dues primeres línies extraordinàries d’ajuts, que ja han estat tancades i adjudicades.

En total, s’han atorgat 13.000 euros entre 28 establiments comercials del municipi que han declarat tenir pèrdues econòmiques a causa de l’Estat d’Alarma. L’adjudicació de l’ajut s’ha fet per puntuació, seguint uns criteris objectius determinats a les bases i basats en l’impacte econòmic que ha provocat l’emergència sanitària a cada establiment. Per tal d’agilitzar el pagament, l’Ajuntament procedirà en breus a ingressar els diners concedits en forma de bestreta. Posteriorment, cada establiment haurà de justificar les pèrdues declarades.

Aviat, també s'atorgaran els ajuts per a la implantació d’una campanya econòmica als establiments de restauració i oci del municipi. L’Ajuntament concedirà 350 euros a 9 establiments que ho van sol·licitar i complien amb els requisits.

Actualment, l’Ajuntament prepara una segona convocatòria per a ambdues línies d’ajuts. La segona convocatòria de la primera línia extraordinària d’ajuts es destinarà a persones autònomes o empreses sense establiment físic, que han tingut pèrdues econòmiques degut a l’Estat d’Alarma. La nova convocatòria comptarà amb un pressupost total de 13.000 euros, com en la primera ocasió, seguirà uns criteris objectius de puntuació i atorgarà fins a un màxim de 400 euros per sol·licitant.

Així mateix, s’aprovarà una segona convocatòria de la segona línia extraordinària d’ajuts per a la implantació d’una campanya econòmica. Aquest cop, els ajuts es destinaran a tots els establiments del municipi, quedant exclosos els de restauració i oci. El pressupost total també serà de 7.000 euros i com a màxim, l’Ajuntament aportarà 350 euros per establiment beneficiari. Els talonaris virtuals podran ser d’entre 20 i 50 euros i estaran limitats a una unitat familiar.

Arxivat a: General, Coronavirus
Ajuts per a establiments comercials, empreses i persones autònomes
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/05/2020 a les 10:04h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona