CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > S’obren dues noves convocatòries d’ajuts amb un pressupost total de 20.000 euros

S’obren dues noves convocatòries d’ajuts amb un pressupost total de 20.000 euros

29/04/2020

La primera es destina a persones autònomes o empreses sense establiment físic i la segona, als establiments del municipi, quedant exclosos els de restauració i oci

L’Ajuntament de Torrelles ha publicat dues noves convocatòries d’ajuts al teixit empresarial del municipi. Es tracta de convocatòries basades en les dues línies extraordinàries d’ajuts presentades pel consistori torrellenc a principis del mes d’abril. La voluntat d’aquestes dues noves convocatòries és que es puguin acollir les persones, físiques o jurídiques, que no ho van poder fer anteriorment.

La segona convocatòria de la línia d’ajuts a les activitats econòmiques ubicades al municipi es destina a persones autònomes o empreses sense establiment físic, que han tingut pèrdues econòmiques degut a l’Estat d’Alarma. Amb un pressupost total de 13.000 euros, segueix uns criteris objectius de puntuació determinats a les bases i atorgarà fins a un màxim de 400 euros per beneficiari. Es podran presentar les sol·licituds fins al divendres 8 de maig aquí.

Així mateix, la segona convocatòria de la línia d’ajuts als establiments del municipi per a la implantació d’una campanya econòmica es destina a tots els establiments del municipi, quedant exclosos els de restauració i oci. El pressupost total és de 7.000 euros i com a màxim, l’Ajuntament aportarà 350 euros per establiment. Aquest cop, els talonaris virtuals podran ser d’entre 20 i 50 euros i estaran limitats a una unitat familiar. Les sol·licituds es podran presentar aquí fins al dimarts 5 de maig.

-----

Fe d'errates:

SOBRE ELS AJUTS A PERSONES AUTÒNOMES I EMPRESES SENSE ESTABLIMENT FÍSIC: Per un error, a les bases, posava que un dels criteris de puntuació era la comparativa de les pèrdues entre el mes de març de 2019 i el de 2020. No és correcte, cal adjuntar la comparativa entre els mesos d'abril. Qui hagi enviat ja la sol·licitud en base al mes de març que la torni a enviar NOMÉS amb el percentatge de pèrdues en base als mesos d’abril de 2019 i de 2020. Disculpeu les molèsties!

Arxivat a: General, Coronavirus
Ajuts per a establiments comercials, empreses i persones autònomes

Arxius adjunts

  • FAQs (PDF, 242 kB)
    Preguntes freqüents sobre la convocatòria d'ajuts a persones autònomes i empreses sense establiment físic del municipi
  • FAQs (PDF, 242 kB)
    Preguntes freqüents sobre la convocatòria d'ajuts als establiments del municipi, exceptuant els de restauració i oci
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/05/2020 a les 10:04h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona