CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Comencen els preparatius pel Casal d’Estiu 2020

Comencen els preparatius pel Casal d’Estiu 2020

06/05/2020

El consistori inicia la cerca del personal de coordinació del campus, tot i que puntualitza que la seva realització dependrà de com evolucioni la pandèmia

Un any més, l’Ajuntament dona el tret de sortida a un nou campus-casal d’estiu al municipi, especificant, però, que enguany la realització i el format d’aquest dependrà de l’evolució de l’emergència sanitària i de les indicacions de les autoritats competents. Inicialment, el Casal d’Estiu 2020 està previst que comenci el dilluns 29 de juny i finalitzi el divendres 31 de juliol.

El consistori ha posat en marxa un procés de selecció per trobar el personal de coordinació del campus. A través del Consell d’Esports del Baix Llobregat, es contractarà dues persones que seran responsables dels grups de grans i petits, coordinaran l’equip de monitoratge i supervisaran totes les activitats que es desenvolupin durant les cinc setmanes del projecte.

Les dues persones escollides seran contractades amb una jornada de 37,5 hores setmanals, principalment de dilluns a divendres. L’horari serà de caràcter flexible i modificable, però com a base s’establirà de 7.30 a 17 hores, amb dues hores al migdia de descans de 13 a 15 hores. Com a requisits, les persones hauran de ser majors de 18 anys, tenir el títol de director de lleure o una titulació equivalent i presentar el seu CV. Així mateix, es valorarà tenir experiència en camps esportius, casals d’estius o altres activitats de lleure i viure a Torrelles.

Les candidatures es podran entrar pel portal de tràmits amb una instància genèrica fins al pròxim dimecres 13 de maig.

El dimarts 12 de maig s’obrirà una nova convocatòria per treballar com a monitor o monitora de lleure. Les persones que vulguin sol·licitar-ho podran presentar la seva candidatura fins al divendres 29 de maig. Les candidatures també es podran entrar pel portal de tràmits amb una instància genèrica.

Arxivat a: General
Campus-casal d’estiu de Torrelles

Arxius adjunts

  • Projecte Campus (PDF, 273 kB)
    Informació sobre el procés de selecció del personal de coordinació del casal d'estiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/11/2020 a les 13:46h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona