CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Deixalleria, compromís amb el medi ambient

Deixalleria, compromís amb el medi ambient

07/05/2020

Escrit d'opinió de Jose Gallardo, regidor de Medi Ambient

La deixalleria municipal de Torrelles es va inaugurar en 1996, en el seu moment va ser una de les deixalleries mes modernes e innovadores de Catalunya, per el seu model de funcionament, la seva localitzacióal centre del municipi i els tipus de residus que es recollien.

Després de 24 anys en funcionament les xifres aconseguides de visitants a aquestes instal·lacions no han parat de créixer any rere any, 1.172 visites mensuals han demostrat que els nostres ciutadans son conscients que el reciclatge i la reutilització de certs residus es una obligació que tenim amb nosaltres mateixos i amb aquet planeta.

Torrelles sempre a sigut dels municipis capdavanters en sistemes de reciclatge i recollida de residus com el Porta a Porta. I continuarà siguem un dels nostres compromisos mes ferms per part del Ajuntament.

El creixement demogràfic que hem viscut aquets últims anys al municipi ens obliga a fer un pas endavant i molt ambiciós. Trobar un nou emplaçament es un dels nostres objectius de legislatura per ferl´estudi i viabilitat d´un nou concepte de Deixalleria.

Els objectius que volem aconseguir en un futur es augmentar mes aquestes bones xifres de usuaris i de residus. També ens involucrarem des de l´ajuntament per fer d´aquet nou espai pugui ser un espai de mes fàcil accés i mes capacitat de reciclatge. El nou concepte de Deixalleriaa de tenir una visió molt mes moderna de la recuperació i tractament de residus amb tallers, cursos o formacions per la recuperació d´aquest productes que es puguin tornar a aprofitar o utilitzar per altres usuaris.

Esperem que un breu temps de plaç puguem veure feta realitat aquet nou projecte.

També volia agrair als treballadors municipals de la Deixalleria la seva involucració ja que no han deixat de fer treballs de manteniment i neteja a les instal·lacions, en paral·lel  de donar serveis a ciutadans, autònoms o empreses en aquets moments tant complicats.

Recordar que ara mateix el servei d’atenció al públic es amb Cita Previa i també que qualsevol consulta que es pugui tenir sobre quin tipus de deixalles, productes o materials que es poden recollir i els seus horaris us podeu posar en contacte amb el coreu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i en el telèfon 93 689 11 11.

Arxivat a: Articles d'opinió
Jose Antonio Gallardo
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 13:29h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona