El dimecres comença la preinscripció escolar per a Infantil, Primària i ESO

Dilluns, 11 de maig de 2020 a les 00:00
Els primers dies, només es podrà fer telemàticament i del 19 al 22 de maig, es podrà fer també de forma presencial als centres amb cita prèvia

El pròxim dimecres 13 de maig, s'inicia oficialment el període de preinscripció per al curs escolar 2020-2021 per a l’alumnat del segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria. La preinscripció es realitzarà preferentment en línia a través del portal preinscripcio.gencat.cat, on caldrà emplenar un formulari i la documentació s’haurà de fer arribar al centre fotografiada o escanejada per correu electrònic. De manera excepcional, però, per als casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, es podran presentar les sol·licituds presencialment a cada centre educatiu, del 19 al 22 de maig, de 10 a 13 hores. Pròximament, s’informarà de com demanar la cita prèvia un cop ho comuniqui el Departament d’Educació. 

Accés per a realitzar el tràmit en línia 

En el cas de la preinscripció per a l’Escola Bressol El Serralet, també es realitzarà preferentment de forma telemàtica, però, de manera excepcional, per als casos en què els sol·licitants no puguin fer-ho, es podran presentar les sol·licituds presencialment a l’Ajuntament, del 19 al 22 de maig, de 10 a 13 hores. Prèviament, caldrà trucar al telèfon de l’Escola Bressol (Tel. 93 689 26 26) per a demanar la cita prèvia.

Accés per a realitzar la preinscripció a l’Escola Bressol El Serralet 

Podeu consultar tota la informació sobre els diferents centres educatius de Torrelles de Llobregat en el document adjunt

Pel que fa als ensenyaments postobligatoris, el dimecres 27 de maig començarà la preinscripció per al Batxillerat i acabarà el dimecres 3 de juny. Del 2 al 8 de juny, serà el torn dels cicles formatius de grau mitjà i del 10 al 17 de juny, el dels de grau superior.

A causa de l’emergència sanitària, els centres educatius del municipi es van veure obligats a cancel·lar les jornades de portes obertes. L’Escola Bressol El Serralet ha elaborat un vídeo de portes obertes “virtuals”, on presenta les seves instal·lacions i el seu projecte educatiu. Podeu veure'l als vídeos relacionats adjunts.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26